Vrei să scapi de problemele de respirație și să ai un nas frumos? Tratamente-turcia.ro are o ofertă imbatabilă pentru operația de rinoplastie!

29 noiembrie 2021 Scris de Dr. Murat Gulseven
rinoplastie-banner-tr.jpg

Rinoplastia este acea intervenție chirurgicală care are ca scop atât modificarea, din punct de vedere estetic, a nasului, cât și reglarea unor probleme de sănătate cum ar fi deviația de sept sau cornetele înfundate. Dacă operația este realizată de un specialist, atunci riscurile și disconfortul post-operator sunt foarte mici. Tocmai de aceea, tratamente-turcia.ro a căutat, pentru voi, cei mai buni medici experți în rinoplastie.

Deși poate părea doar un moft, rinoplastia este, de cele mai multe ori, o necesitate. Realizată de specialiști, rinoplastia nu doare, simetria facială este restabilită, recuperarea este rapidă și rezultatele spectaculoase.

Pentru că atunci când vine vorba de sănătate nu ne permitem să facem economie, tratamente-turcia.ro a căutat cei mai buni medici experți în rinoplastie pentru a vă putea face o ofertă sigură și fără riscuri.

De asemenea, în colaborare cu lanțul de spitale și clinici Medical Park, hoteluri de top din Turcia, dar și cu oameni binevoitori care își doresc să îi ajute pe cei care au probleme de sănătate, tratamente-turcia.ro a reușit să compună pentru operația de rinoplastie un pachet de servicii imbatabil pe piața românească.

Oferta noastră cuprinde:

– cazare VIP pe perioada intervenției – 2 zile spitalizare și 5 nopți de cazare la hotel  atât pentru pacient cât și pentru însoțitor

– asigurarea transferului de la aeroport la spital,

– servicii de pregătire a operației,

– procedura chirurgicală,

– serviciile medicale de recuperare post operatorie,

– asigurarea unui translator român-turc, disponibil 24/7 pe toată durata șederii în Turcia, pentru ca pacientul să înțeleagă exact explicațiile medicilor,

– asistență juridică și asistență de ghidaj (de tip hospitality) 24 din 24,

– asigurarea transferului de la spital la aeroport,

Preț: 2500 de euro.

Publicăm mai jos câteva imagini cu rezultatele spectaculoase ale medicilor cu care colaborăm.

Pentru detalii despre această intervenție, dar și despre oferta noastră completă, accesați www.tratamente-turcia.ro și contactați cu încredere echipa care se află în spatele acestui proiect unic pe piața românească.

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021