Transplantul de rinichi, o opțiune de tratament viabilă în Istanbul, explică profesorul doctor Soykan Barlas, medic urolog

rinichi.jpg

Transplantul renal este ultima opțiune de tratament a bolii cronice de rinichi. În funcție de starea de sănătate fizică generală, medicul specialist va evalua posibilitatea efectuării intervenției chirurgicale.

Profesorul doctor Soykan Barlas este medic urolog, specializat pe transplantul renal, în cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul.

Este membru al unuia dintre cele mai importante grupuri de medici specializați în transplantul de rinichi și chirurgie generală din Turcia.

Profesorului Barlas îi aparțin 20 de articole și 30 de lucrări publicate intern și internațional, având ca temă transplanturile renale. Este cunoscut, totodată, ca fiind unul dintre medicii mereu preocupați de descoperirea a noi tehnici în ceea ce privește astfel de intervenții chirurgicale.

„Transplantul renal nu este o intervenție ușoară. Dincolo de găsirea unui donator compatibil, este foarte important ca, odată spus intervenției, pacientul să fie foarte atent la riscurile unor posibile infecții, dar și posibilitatea de respingere a organului transplantat.

De aceea, o astfel de procedură implică o muncă în echipă. O echipă medicală care va efectua o serie de teste și va decide dacă transplantul este variantă viabilă pentru persoana cu insuficiență renală”, spune profesorul doctor Soykan Barlas.

Miercuri, de la ora 20.00, specialistul turc explică, în cadrul emisiunii „Sănătate fără frontiere”, ce presupune transplantul renal, procedură care poate permite pacientului să trăiască o viață normală, fără dializă.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro sau contactați consultanții noștri pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021