TRATAMENTE TURCIA

CALITATE MEDICALA

CEL MAI BUN CONSULTANT

IN 2023

office@tratamente-turcia.ro

+40 746 992 222

Alege Tratamente Turcia pentru o experiență medicală de neuitat, cu acces la tratamente de ultimă oră și o echipă dedicată ție!

logo Tratamente Turcia
Transplant de organe și țesuturi

Transplantul de organe și țesuturi

Gata cu listele de așteptare! Fie ca este vorba despre transplant de rinichi sau transplant de ficat, in Turcia vei avea un regim special, iar șansa la viață este de partea ta.
Nefrologie

Transplant de rinichi

începând de la
€ întreabă
reprezentare grafică transplant de păr

Transplant de păr

începând de la
€ 1700

Transplantologia înseamnă transplanturi de organe și program de transplantologie în străinătate. Prin urmare, implică o procedură medicală care vizează îndepărtarea unei structuri din organism și înlocuirea acesteia cu un alt organ de la donator. Obiectivul principal al unui transplant de organe este de a restabili un organ deteriorat sau mort. 

Organele care sunt transplantate în mod normal sunt rinichii, inima, ficatul, pancreasul, plămânii și intestinul. Țesuturi precum tendoanele, oasele, pielea, nervii, venele, valvele cardiace și corneea pot fi, de asemenea, transplantate. 

În centrele noastre specializate în transplantul de organe, procedurile de transplant de organe se realizează folosind atât donatori vii, cât și decedați.

Transplantul de organe este o tehnică medicală în care un organ este luat dintr-un corp și transplantat în corpul altuia pentru a înlocui un organ deteriorat sau lipsă. Donatorul și receptorul se pot afla în același loc sau organele pot fi mutate dintr-o locație în alta. Autografele sunt organe și/sau țesuturi care sunt transplantate în corpul aceleiași persoane. Allografts sunt transplanturi care au fost efectuate recent între doi subiecți din aceeași specie.

Inima, rinichii, ficatul, plămânii, pancreasul, intestinul, timusul și transplanturile uterine s-au dovedit a fi de succes. Oasele, tendoanele (ambele denumite grefe musculo-scheletice), corneea, pielea, valvele inimii, nervii și venele sunt exemple de țesuturi. Rinichii sunt organele cel mai des transplantate din lume, urmate de ficat și în cele din urmă de inimă. Corneele și grefele musculo-scheletice sunt țesuturile cel mai frecvent transplantate, depășind numeric transplanturile de organe cu un factor de zece.

Transplant de păr

Este o tehnică chirurgicală în care foliculii de păr noi sunt implantați dintr-o zonă rezistentă la căderea părului în alta cu calviție sau subțiere a părului.
Citește mai mult
de la 1700 €
transplant de păr in Turcia

Transplant de rinichi

Când boala cronică de rinichi devine o poveste de viață, transplantul reprezintă o cale de a redescoperi bucuria și vitalitatea.
Citește mai mult
de la întreabă €
Donator de rinichi

    De ce să alegi Tratamente Turcia

  • Abordare personalizată, adaptată la nevoi diferite și unice pentru fiecare pacient.
  • Suntem asociați cu cele mai bune spitale din Turcia, cu experiență îndelungată.
  • Intervențiile medicale sunt realizate în centre dedicate.
  • Împreună cu partenerii noștri am creat un întreg program dedicat pacienților.
  • Asigurăm translator pentru o comunicare permanentă.
  • Echipa medicală este alcătuită din medici competenți și personal dedicat de specialitate care va fi în contact cu tine oricând ai nevoie atât înainte, cât și după operație, în perioada de monitorizare, pe termen lung.

Solicită o programare

În baza consultației și analizelor fiecărui pacient, medicii noștri vor sugera varianta optimă de intervenție. Află ce tip de operație ți se potrivește.

Cere detalii despre cum poți face un transplant de organe în Turcia

Discută cu consultanții noștri despre care este procedura de efectuare a unui transplant de organe.
Transplant de organe (#39)
Alexandra

Alexandra

Sunt Online. Sună sau scrie un mesaj

Sunt Offline. Între 9-16 ne poți contacta și telefonic. Acum poti folosi formularul din pagină sau ne poți contacta pe WhatsApp.

Alexandra
Voi prelua mesajul tău în cel mai scurt timp și împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru tine.
Alege comunicarea preferată
chat Contactează-ne