“Sunt de o amabilitate extraordinară și s-au ocupat admirabil de tot” – modelul Ioana Andreea Dorohoi, despre echipa www.tratamente-turcia.ro

271186972_6791738984232960_3601926040986103791_n-1200x1602.jpg

Ioana Andreea Dorohoi este un model care a dus România în multe concursuri de frumusețe. Cunoscută mai ales pentru titlul de Miss Tourism Europe, Ioana a apelat la serviciile noastre pentru a-i identifica cea mai bună opțiune pentru efectuarea unei operații de rinoplastie. Cu ajutorul echipei www.tratamente-turcia.ro  a reușit să treacă peste temerile normale în astfel de situații și să ia o decizie.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Ioana a fost operată de doctorul Atahan Agrili, de la Medical Park Istanbul. Ea le povestește fanilor cum a decurs totul: „Doar ce am ieșit din operația de rinoplastie și sunt foarte fericită că într-un final am avut curajul să optez pentru o astfel de operație, deoarece de foarte mulți ani mi-am dorit și mi-a fost foarte teamă.

Pe internet găsești o mulțime de review-uri negative și nu orice doctor este bun, dar sunt foarte fericită că am găsit acest spital, această agenție și acest doctor.

Totul a decurs mai bine decât mă așteptam, mi-au oferit calmante și medicamente și nu am avut dureri după operație. După cum se poate vedea, nu sunt vânătă în jurul zonei operate.

Doctorul este un adevărat specialist. Toată lumea se comportă foarte drăguț cu mine și am avut un sentiment de siguranță încă din momentul în care i-am întâlnit, am știut că sunt pe mâini bune și că totul va decurge așa cum trebuie”, spune Ioana Dorohoi

„Despre doamna traducător si de Andreea, de la www.tratamente-turcia.ro, am numai și numai cuvinte de laudă. Am ținut permanent contactul, sunt de o amabilitate extraordinară, și s-au ocupat admirabil de tot. Iar la spital, asistentele și doctorul la fel, foarte drăguți. Domnul Doctor Atahan Agrili mi-a dat un sentiment bun de la început”, spune aceasta despre echipa și serviciile tratamente-turcia.ro.

Îi mulțumim Ioanei pentru încrederea acordată, conștienți fiind că, în special pentru un model, orice intervenție estetică trebuie să fie fără cusur.

Pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de top din Turcia, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții noștri pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021