TRATAMENTE TURCIA

CALITATE MEDICALA

CEL MAI BUN CONSULTANT

IN 2023

office@tratamente-turcia.ro

+40 746 992 222

Alege Tratamente Turcia pentru o experiență medicală de neuitat, cu acces la tratamente de ultimă oră și o echipă dedicată ție!

logo Tratamente Turcia

PARTENERI

Liv Hospital Vadistanbul

Spitalul Liv din Istanbul este recunoscut pentru abordarea sa modernă și centrata pe pacient, combinând tehnologii avansate cu un personal medical experimentat și dedicat. Cu o capacitate de 154 de paturi, 8 săli de operație și 50 de departamente, spitalul ocupă un spațiu de 30.000 m² și este acreditat de Comisia Internațională Mixtă și de TÜV pentru calitatea serviciilor medicale.

Partenerii noștri: Inovație și dedicare

Liv Hospital Vadistanbul

Spitalul Liv se distinge prin adoptarea unor tehnologii de ultimă generație în diverse specialități medicale. Printre acestea se numără sistemele de chirurgie robotică, cum ar fi daVinci și MAKOplasty pentru intervenții ortopedice, precum și tehnologii avansate în tratamentul cancerului, cum ar fi radioterapia „TrueBeam” și procedurile inovatoare de medicină regenerativă și celule stem. Spitalul are, de asemenea, un centru dedicat pentru brachiterapie, recunoscut internațional.

Serviciile spitalului sunt complementate de facilități confortabile pentru pacienți, inclusiv camere de spital dotate modern, spații de joacă pentru copii și zone de așteptare plăcute. De asemenea, spitalul oferă servicii de cazare pentru persoanele însoțitoare și opțiuni variate de masă pentru pacienți și însoțitori, asigurându-se că toate nevoile sunt îndeplinite pentru o experiență cât mai plăcută și liniștită.

 

O relație bazată pe încredere și rezultate

De ce să alegi Tratamente Turcia

Abordare personalizată, adaptată la nevoi diferite și unice pentru fiecare pacient.

Suntem asociați cu spitale din Turcia, Istanbul, cu experiență îndelungată.

Intervențiile de chirurgie bariatrică sunt realizate în centre dedicate.

Intervențiile de chirurgie bariatrică sunt realizate în centre dedicate.

Împreună cu partenerii noștri am creat un întreg program dedicat pacienților care suferă de obezitate.

Asigurăm translator, fiind conștienți că pacienții noștri au nevoie de comunicare permanentă.

Echipa medicală, alcătuită din medici competenți și personal dedicat de specialitate, va fi în contact cu tine oricând ai nevoie atât înainte, cât și după operație, în perioada de monitorizare, pe termen lung.

Descoperă excelența în îngrijirea medicală din Turcia! Suntem aici pentru tine!

Alexandra

Alexandra

Sunt Online. Sună sau scrie un mesaj

Sunt Offline. Între 9-16 ne poți contacta și telefonic. Acum poti folosi formularul din pagină sau ne poți contacta pe WhatsApp.

Alexandra
Voi prelua mesajul tău în cel mai scurt timp și împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru tine.
Alege comunicarea preferată
chat Contactează-ne