Simina Frunză, pacienta dr. Sahin Ulu prin tratamente-turcia.ro: “Sunt foarte mulțumită, extrem de fericită. A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o”

Screenshot_16.png

Rinoplastia sau rinocorecția reprezintă intervenția chirurgicală și estetică a nasului, scopul fiind acela de modificare a formei și structurii acestuia. Scopul acestei operații constă în obținerea unui nas cu  aspect natural, care să fie în  armonie cu trăsăturile feței, dar și si cu personalitatea pacientului.

 Profesorul doctor Turhan San, unul dintre specialiștii de top ai Medical Park Goztepe Hospitals a precizat, în emisiunea Sănătate fără frontiere, că “decizia unei intervenții de rinoplastie se ia doar împreună cu medicul. Trebuie înțeleasă, în prumul rând, motivația din spatele acestei decizii”.

O motivație puternică a avut și Simina Frunză, deoarece, încă de mic copil a avut probleme cu aspectul nasului: “Mi-am dorit foarte mult să mă operez, încă de când eram mică, pentru că eram foarte complexată de nasul meu, aveam un nas foarte mare care nu mă avantaja pentru că sunt foarte slabă”.

Despre alegerea pe care a făcut-o, aceea de a merge la dr. Sahin Ulu prin tratamente-turcia.ro, Simina este foarte încântată și mulțumită: “Am căutat foarte multe recenzii despre toți doctorii despre care am auzit și pe care i-am văzut dar cel mai mult am fost încântată de dr. Sahin Ulu, pentru că are niște rezultate extrem de frumoase, iar după operație sunt extrem de încântată de noul meu nas, de noul meu aspect și poate o să am în sfârșit încredere în mine și în înfățișarea mea acum, după ce am avut operația cu el. După operație m-am simțit bine, n-am avut dureri la nas, n-am avut probleme , totul perfect. Sunt foarte mulțumită, sunt extrem de fericită că l-am ales pe el. A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o ”.

Mulțumim, Simina, pentru vorbele frumoase! Îți dorim recuperare rapidă și multă încredere!

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021