Roxana Popescu, după rinoseptoplastie: “Toate serviciile tratamente-turcia au fost la superlativ, toată lumea s-a purtat extraordinar de frumos”

roxana-pop.png

Încă un pacient mulțumit, încă un motiv de bucurie pentru noi. Astăzi este vorba despre Roxana Popescu, tânăra care s-a operat la dr Sahin Ulu, prin intermediul tratamente-turcia.ro.

Roxana Popescu a decis să apeleze la servciile noastre pentru o operație de rinoseptoplastie. Dr Sahin Ulu este cel care s-a ocupat de pacienta noastră, pentru ca totul să decurgă așa cum și-a dorit.

“Am decis să-mi fac operația de rinoseptoplastie în Turcia, la dr. Sahin Ulu, prin tratamente-turcia. Toate serviciile au fost la superlativ, inclusiv cazarea la hotel, toată lumea a fost deosebită și s-a purtat extraordinar de frumos. Din punctul meu de vedere costurile sunt ok pentru serviciile oferite”, spune Roxana.

Roxana a specificat și că analizele și toate investigațiile necesare au fost incluse în preț.

“Am venit la Spitalul Goztepe Medical Park, unde am fost tratată foarte foarte bine. Cu două zile înainte de operație mi s-au făcut toate analizele necesare. Toate analizele și totul a fost inclus în preț”.

Despre domnul doctor Sahin Ulu și personalul medical de la spitalul Medical Park, Roxana are numai cuvinte de laudă, atât pentru profesionalismul acestora dar și pemtru atenția și  amabilitatea lor: “Apoi a urmat întâlnirea cu domnul doctor, care mi-a dat multă încredere, apoi operația, după care am fost foarte bine tratată. Am avut o rezervă în care am stat cu mama mea. Din oră în oră cineva mă verifica și avea grijă ca totul să fie bine”.

Mulțumim, Roxana, pentru încrederea de a ne alege și pentru cuvintele frumoase!

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021