Rinoplastia sau corectarea formei nasului, interzisă în procesul de creștere, spune medicul turc, Ayse Adin Selcuk – VIDEO

ayse-.jpg

Operația de rinoplastie sau remodelare a nasului este o intervenție adaptată fiecărei persoane în parte, susține specialistul turc, Ayse Adin Selcuk. Poate fi o procedură de corectare a unor defecte anatomice sau poate îndrepta o anumită problemă de sănătate, cum ar fi cea respiratorie. Ideea de bază este aceea că efectele intervenției chirurgicale rămân pe viață.

Același medic precizează faptul că o astfel de operație este absolut interzisă în cazul tinerelor sub 16,17 ani, sau băieților care nu au împlinit vârsta de 17, chiar 18 ani. Și asta din cauza procesului de creștere care nu este încheiat.

Ayșe Adin Selcuk este profesor doctor în otorinolaringologie și este șef al departamentului ORL din cadrul Medical Park Goztepe Hospital, Istanbul. De peste 20 de ani a efectuat cu succes operații de corecție a nasului, redând, astfel, starea de bine pentru sute, chiar mii de pacienți.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru a obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021