Rinoplastia poate fi făcută oricând, după încheierea procesului de creștere. Interviu cu medicul Turhan San, Istanbul

turhan-san.jpg

Rinoplastia sau rinocorecția reprezintă intervenția chirurgicală și estetică a nasului, scopul fiind acela de modificare a formei și structurii acestuia. Scopul acestei operații constă în obținerea unui nas cu  aspect natural, care să fie în  armonie cu trăsăturile feței, dar și si cu personalitatea pacientului.

Medicul turc, Turhan San, de la Medical Park Goztepe Hospitals, a efectuat, de-a lungul carierei, sute de operații de rinoplastie, fiind unul dintre cei mai renumiți specialiști în domeniu.

Intervenția de rinoplastie, spune acesta,  poate fi efectuată oricând după încheierea procesului de creștere, respectiv după vârsta de 17-18 ani.

„Nu exista o limita superioara de vârsta la care o persoana aflată într-o  stare buna de sănătate poate suferi o asemenea operație”, precizează medicul Turhan San.

De obicei, intervenția de rinoplastie  se efectuează sub anestezie generală Există, însă, cazuri când rinocorecția se face și sub anestezie locală..

„În clinica noastră, în majoritatea cazurilor, o spitalizare de 24 de ore este preferabilă. Asta înseamnă internare in cursul dimineții și externare a doua zi”, mai spune specialistul turc.

Miercuri, de la ora 20.00, în cadrul emisiunii „Sănătate fără frontiere”, aflăm de la medicul turc informații utile despre intervenția de rinoplastie. .

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

 

 

 

 

 

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021