Rinoplastia, operația de reconstrucție a nasului, explicată de doi medici de succes din Istanbul

operatia-de-rinoplastie-explicata-de-doi-medici-renumiti-din-turcia.jpeg

Rinoplastia este acea intervenție chirurgicală prin care se remodelează aspectul nasului, pentru ca acesta să fie în armonie cu celelalte trăsături ale feței. Operația are un dublu beneficiu: estetic, pentru că îmbunătățește felul în care arată nasul, dar și funcțional, întrucât sunt corectate anumite probleme care afectează sănătatea pacientului.

Operația se realizează sub anestezie generală de către chirurgul estetician, totul la recomandarea și sfatul orl-istului.

Ulas Bali, medic specializat pe chirurgia plastică, estetică și reconstructivă, alături de Hasan Zafer, doctor otorinolaringolog, sunt doi medici de top din Istanbul, care efectuează cu succes, în cadrul Medical Park Goztepe Hospital, astfel de intervenții chirurgicale de remodelare a nasului.

„Munca în echipă este esențială atunci când vorbim despre rinoplastie. Este incorect să despărțim partea funcțională de cea estetică și invers. Așa că nicio operație nu o efectuez fără sprijinul colegului meu, Hasan Zafer, specializat pe probleme ce implică o bună și corectă funcționalitate a căilor respiratorii”, precizează Ulas Bali, medic ce a efectuat, de-a lungul carierei, peste 35.000 de operații de rinoplastie.

De altfel, acesta este unul dintre cei mai renumiți medici plasticieni din Turcia, Europa și Africa.

Vă așteptăm miercuri, de la ora 20.00, să ne scrieți sub formă de comentarii la emisiune.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021