TRATAMENTE TURCIA

CALITATE MEDICALA

CEL MAI BUN CONSULTANT

IN 2023

office@tratamente-turcia.ro

+40 746 992 222

Alege Tratamente Turcia pentru o experiență medicală de neuitat, cu acces la tratamente de ultimă oră și o echipă dedicată ție!

logo Tratamente Turcia
Chirurgie estetică plastică

Remodelarea și ridicarea coapselor, o procedură necesară după operația de liposucție

Cât costă Liposucția prin Tratamente Turcia?

Prețul pentru operația de liposuctie începe de la
€ 2400
All inclusive
reprezentare grafică intervenție liposuctie

Liposucția este operația prin care se reduce volumul de grăsime. După aceasta, de cele mai multe ori, aspectul pielii de pe coapse se agravează, pielea rămânând slăbită și în exces.

De multe ori însă, acest lucru se poate întâmpla și după o pierdere considerabilă în greutate, după naștere sau pur și simplu, pielea își pierde elasticitatea odată cu vârsta.

Remodelarea coapsei interioare se realizează prin îndepărtarea pielii în exces și apoi prin ridicarea pielii rămase.

Dacă problema dumneavoastră implică o piele slăbită, cu un tonus slab, o remodelare a coapselor este cea mai bună soluție. Dacă problema este excesul de grăsime, atunci liposucția este cea mai potrivită. Dacă vă deranjează atât pielea lăsată, cât și de excesul de grăsime, puteți încerca liftingul interior al coapsei combinat cu  liposucție.

Cui se adresează operația de remodelare a coapselor

Pentru a fi o pacientă potrivită pentru remodelarea coapsei interioare, trebuie să aveți așteptări realiste despre ceea ce poate face această procedură chirurgicală estetică.

Este important să înțelegeți că remodelarea coapsei interioare poate îmbunătăți aspectul dumneavoastră și crește încrederea în sine, dar nu va schimba neapărat aspectul pentru a se potrivi cu un ideal sau pentru a determina alte persoane să vă trateze diferit.

Înainte de a vă decide să efectuați o operație estetică, gândiți-vă cu atenție la așteptări și discutați-le cu chirurgul plastician.

Pacientele potrivite pentru remodelarea coapsei interioare sunt cele care au piele flască și exces de piele pe coapse.

Cel mai bun moment pentru a lua în considerare o remodelare a coapsei este după ce vă stabilizați greutatea prin dietă și exerciții fizice.

Pregătirea pentru remodelarea coapselor

Medicamentele care conțin acid acetilsalicilic (Acilpirină, Aspirină și Anopirină) nu trebuie utilizate timp de 3 săptămâni înainte de operație, deoarece acestea scad timpul de coagulare a sângelui.

În cazul în care sunteți fumător, vă sfătuim să renunțați la fumat sau cel puțin să reduceți țigările, deoarece fumatul încetinește procesul de recuperare și poate, de asemenea, să crească riscul de complicații.

Intervenția de remodelarea coapselor

Înainte de intervenție, chirurgul plastician va marca zonele în care va fi efectuată operația. Incizia pentru aceasta procedură începe undeva în zona inghinală a vezicii și continuă în jurul coapsei interioare spre fese.

În cazul în care pielea interioară a coapsei este excesivă, se poate elimina, astfel se permite strângerea pielii atât pe orizontală, cât si pe verticală.

Excizia verticală lasă, de asemenea, o cicatrice care se extinde de la coapsa interioară către partea interioară a genunchiului.

Traseu post-operațional

Deși această procedură depinde de clinică, în mod normal va urma acest format: de obicei, veți rămâne la clinică timp de 2-3 nopți și veți purta un bandaj special de compresie.

Dacă medicul folosește tuburi de dren, acestea vor fi îndepărtate în 1-3 zile după operație.

Îmbrăcămintea purtată după intervenție este esențială pentru obținerea unor rezultate bune. Va trebui să purtați un anumit tip îmbrăcăminte timp de 4-6 săptămâni după operație.

Chirurgul estetician folosește de obicei cusături clasice, care trebuie îndepărtate în 21 de zile după operație.

După 2 săptămâni, pacientul se poate întoarce la activitățile de zi cu zi, evitând eforturile fizice puternice. În 4 săptămâni, puteți relua încet-încet și exercițiul fizic. Orice vânătaie și umflăturile vor dispărea de obicei în decurs de 1 – 2 luni.

Pielea recent operată se va lăsa în timp ca răspuns la gravitație. În 10 ani, s-ar putea să fie necesară o nouă intervenție pentru coapse.

Umflarea sau inflamația zonei tratate constituie o reacție obișnuită, dar aceasta va dispărea în timp.

Rezultatul final este vizibil după cicatrizare, după aproximativ 6 luni de la operație.

Cum mă voi simți după intervenție?

După operație vă veți simți probabil obosită, somnolentă și veți simți durere în special în primele 3 zile după procedură. Veți primi analgezice și comprimate pentru a reduce umflarea.

Chirurgul va prescrie, de asemenea, antibiotice pentru a preveni orice posibile infecție.

Remodelarea coapselor are un risc ușor mai mare pentru persoanele cu probleme medicale, cum ar fi diabetul zaharat, boli cardiace sau pulmonare, circulația sanguină proastă sau pentru cei care au suferit recent intervenții chirurgicale în aceeași zonă.

Cu toate acestea, riscurile specifice pentru un anumit individ pot fi determinate numai în momentul consultului.

Nu uita că un diagnostic corect poate fi pus doar de către un medic specialist, în urma unui consult și a investigațiilor adecvate.

    De ce să alegi Tratamente Turcia

  • Abordare personalizată, adaptată la nevoi diferite și unice pentru fiecare pacient.
  • Suntem asociați cu cele mai bune spitale din Turcia, cu experiență îndelungată.
  • Intervențiile medicale sunt realizate în centre dedicate.
  • Împreună cu partenerii noștri am creat un întreg program dedicat pacienților.
  • Asigurăm translator pentru o comunicare permanentă.
  • Echipa medicală este alcătuită din medici competenți și personal dedicat de specialitate care va fi în contact cu tine oricând ai nevoie atât înainte, cât și după operație, în perioada de monitorizare, pe termen lung.

Ce conține pachetul Liposucție în Turcia All Inclusive

asistență juridică și ghidaj permanent înainte și postoperator
transferuri interne
translator română-turcă
spitalizare cu 3 mese/zi
hotel cu mic dejun inclus
1 insoțitor inclus (spital/hotel)
analize și servicii preoperatorii
consult pre/post operator
intervenția chirurgicală
servicii de îngrijire medicală

Solicită o programare

În baza consultației și analizelor fiecărui pacient, medicii noștri vor sugera varianta optimă de intervenție. Află ce tip de operație ți se potrivește.

Întreabă specialistul

Discută gratuit consultanții noștri despre orice problemă medicală. Te contactăm noi.
Sidebar Intreaba Specialistul

Descoperă excelența în îngrijirea medicală din Turcia! Suntem aici pentru tine!

Alexandra

Alexandra

Sunt Online. Sună sau scrie un mesaj

Sunt Offline. Între 9-16 ne poți contacta și telefonic. Acum poti folosi formularul din pagină sau ne poți contacta pe WhatsApp.

Alexandra
Voi prelua mesajul tău în cel mai scurt timp și împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru tine.
Alege comunicarea preferată
chat Contactează-ne