Remodelarea și ridicarea coapselor, o procedură necesară după operația de liposucție

24 martie 2021 by Dr. Murat Gulseven0
remodelare-coapseee.jpg

Liposucția este operația prin care se reduce volumul de grăsime. După aceasta, de cele mai multe ori, aspectul pielii de pe coapse se agravează, pielea rămânând slăbită și în exces.

De multe ori însă, acest lucru se poate întâmpla și după o pierdere considerabilă în greutate, după naștere sau pur și simplu, pielea își pierde elasticitatea odată cu vârsta.

Remodelarea coapsei interioare se realizează prin îndepărtarea pielii în exces și apoi prin ridicarea pielii rămase.

Dacă problema dvs. implică o piele slăbită, cu un tonus slab, o remodelare a coapselor este cea mai bună solutie. Dacă problema dvs. este excesul de grăsime, atunci liposucția este cea mai potrivită.

Dacă problema dvs. este atât pielea lăsată, cât și de excesul de grăsime, puteți încerca liftingul interior al coapsei combinat cu liposucție.

Cui se adresează această operație

Pentru a fi o pacientă potrivită pentru remodelarea coapsei interioare, trebuie să aveți așteptări realiste despre ceea ce poate face această procedură chirurgicală estetică pentru dvs.

Este important să înțelegeți că remodelarea coapsei interioare poate îmbunătăți aspectul dumneavoastră și creste încrederea în sine, dar nu va schimba neapărat aspectul dvs. pentru a se potrivi cu un ideal sau pentru a determina alte persoane să vă trateze diferit.

Înainte de a vă decide să efectuați o operație estetică, gândiți-vă cu atenție la așteptările dvs. și discutați-le cu chirurgul plastician.

Pacientele potrivite pentru remodelarea coapsei interioare sunt cele care au piele flască și exces de piele pe coapse.

Cel mai bun moment pentru a lua în considerare o remodelare a coapsei este după ce vă stabilizați greutatea prin dietă și exerciții fizice.

Pregătirea pentru remodelarea coapselor

Medicamentele care conțin acid acetilsalicilic (Acilpirină, Aspirină și Anopirină, etc.) nu trebuie utilizate timp de 3 săptămâni înainte de operație, deoarece acestea scad timpul de coagulare a sângelui.

În cazul în care sunteți fumător, vă sfătuim să renunțați la fumat sau cel puțin să reduceți țigările, deoarece fumatul încetinește procesul de recuperare și poate, de asemenea, să crească riscul de complicații.

Operația

Înainte de interventie, chirurgul plastician va marca zonele în care va fi efectuată operația. Incizia pentru aceasta procedură incepe undeva în zona inghinală a vezicii și continuă în jurul coapsei interioare spre fese.

În cazul în care pielea interioară a coapsei este excesivă, se poate elimina, astfel se permite strângerea pielii atat pe orizontală cât si pe verticală.

Excizia verticală lasă, de asemenea, o cicatrice care se extinde de la coapsa interioară către partea interioară a genunchiului.

Traseu post-operațional

Deși această procedură depinde de clinică, în mod normal va urma acest format: de obicei, veți rămâne la clinică timp de 2-3 nopți și veți purta un bandaj special de compresie.

Dacă medicul foloseste tuburi de dren, acestea vor fi îndepărtate în 1-3 zile după operație.

Îmbrăcămintea purtată după interventie este esențială pentru obținerea unor rezultate bune. Va trebui să purtați un anumit tip îmbrăcăminte timp de 4-6 săptămâni după operație.

Chirurgul estetician folosește de obicei cusături clasice, care trebuie îndepărtate în 21 de zile după operație.

După 2 săptămâni, pacientul se poate întoarce la activitățile de zi cu zi, evitând eforturile fizice puternice. În 4 săptămâni, puteți relua încet incet și exercițiul fizic. Orice vânătaie și umflăturile vor dispărea de obicei în decurs de 1 – 2 luni.

Pielea recent operată se va lăsa în timp ca răspuns la gravitație. În 10 ani, s-ar putea să fie necesară o nouă interventie pentru coapse.

Umflarea sau inflamația zonei tratate constituie o reacție obișnuită, dar aceasta va dispărea în timp.

Rezultatul final este vizibil după cicatrizare, după aproximativ 6 luni de la operație.

Cum ma voi simți după intervenție?

După operație vă veți simți probabil obosită, somnolentă și veti simți durere în special în primele 3 zile după procedură. Veți primi analgezice și comprimate pentru a reduce umflarea.

Chirurgul vă prescrie, de asemenea, antibiotice pentru a preveni orice posibile infecție..

Remodelarea coapselor are un risc ușor mai mare pentru persoanele cu probleme medicale, cum ar fi diabetul zaharat, boli cardiace sau pulmonare, circulația sanguină proastă sau pentru cei care au suferit recent intervenții chirurgicale în aceeasi zonă.

Cu toate acestea, riscurile specifice pentru un anumit individ pot fi determinate numai în momentul consultului.


Stabilește un prim contact

  Nume (obligatoriu)


  Email (obligatoriu)


  Telefon


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  logo-tratamente_nou_mic-2

  © Tratamente în Turcia - 2021