„Remodelarea sânilor îmbunătățește semnificativ viața pacientei”, dr. Mustafa BahadirDikici, specialist în chirurgie plastică și reconstructivă. Joi, 24 martie, ora 20.00

Dr-Mustafa-Bahadir-Dikici.jpg

Augmentarea mamară este termenul medical folosit pentru mărirea sânilor. Femeile aleg acest gen de intervenție din dorința de a avea un bust mai mare, mai ferm și a se simți mai bine în pielea lor. O altă cauză pentru care o femeie recurge la reconstrucția mamară este aceea că a suferit o operație de mastectomie.

Mustafa Bahadir Dikici, medic specialist în chirurgie plastică și reconstructivă în cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, este unul dintre medicii de top din Turcia, specializați pe astfel de intervenții.

În interviul acordat emisiunii ”Sănătate fără frontiere”, medicul Mustafa Bahadir Dikicia explicat când este recomandată operația de mărire a sânilor și cui, care sunt beneficiile intervenției de remodelare mamară, dar și cum trebuie alese implanturile cu silicon pentru ca rezultatele să fie optime.

Cu o experiență profesională de invidiat, medicul turc, participant la numeroase congrese și cursuri de specialitate, are la activ sute de operații de reconstrucție a sânilor. Toate aceste intervenții, spune acesta, au îmbunătățit viața personală, socială și profesională a pacientelor.

Operația are loc sub anestezie generală și durează doar 60 de minute. Imediat după ce dispar efectele anesteziei, pacienta poate admira rezultatele intervenției. Medicul Mustafa Bahadir Dikici susține că la cinci zile de la operație e nevoie de un control postoperator, după care, cazul este monitorizat online.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021