Radioterapia distruge doar celula canceroasă, nu și organele sau țesuturile sănătoase – VIDEO

dr-gemici.jpg

Radioterapia este un tratament local, care țintește o anumită regiune a corpului pentru tratamentul oricărui tip de cancer. Pacienții oncologici au, prin radioterapie, șansa de a se vindeca și asta deoarece radiațiile ionizante pot distruge celulele tumorale.

Medicul Cengiz Gemici coordonează secția de radio-oncologie din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul.

Acesta precizează faptul că radioterapia este o metodă de a distruge celulele canceroase cu efecte secundare minime asupra organelor sau țesuturilor sănătoase din vecinătatea tumorii.

Chiar dacă vorbim despre un tratament de lungă durată, șansele pacientului de a se vindeca sunt ridicate.

Cengiz Gemici este profesor doctor, specializat pe radio-oncologie. Are o experiență profesională de peste 30 de ani în domeniu, reușind, prin acest procedeu numit radioterapie, să salveze viața multor pacienți cu afecțiuni oncologice. A participat la numeroase congrese internaționale și este autorul multor lucrări ce au ca temă radioterapia ca formă a tratare a cancerului.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021