Radioterapia distruge celulele canceroase sau le încetinește creșterea, explică profesorul doctor Cengiz Gemici

dr-gemici.jpg

 Radioterapia este un tratament recomandat bolnavilor de cancer, care presupune folosirea de radiații controlate asupra zonei tumorale. Decizia de a utiliza această formă de terapie se ia doar de către medicul oncolog, împreună cu pacientul, după ce acesta a fost informat.

 Profesorul doctor Cengiz Gemici coordonează secția de radio- oncologie din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul.

Scopul radioterapiei, precizează specialistul turc, este acela de a administra o doză cât mai mare de radiație tumorii și o doză cât mai mică țesuturilor sănătoase din jur.

Radiația distruge, în timp, celulele canceroase sau le încetinește creșterea.

Cu ajutorul acestei forme de tratament pot fi tratate cancerul ginecologic, cel urogenital, pulmonar, cerebral, digestiv, ori cancerul de sânge (leucemia).

„După intervenția chirurgicală, radioterapia ajută. Obiectivul ei este acela de distrugere a celulelor canceroase rămase și scăderea riscului de recidivă sau apariția metastazei”, precizează profesorul doctor Cengiz Gemici.

Miercuri, de la ora 20.00, în cadrul emisiunii „Sănătate fără frontiere”, aflăm de la medicul turc informații utile despre cea mai modernă tehnologie de radioterapie oncologică, rată de succes, beneficii, dar și riscuri și efecte secundare ce pot apărea în cazul anumitor pacienți .

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22

 

 

 

 

 

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021