Prostata mărită poate fi tratată prin operație minim invazivă – VIDEO

16 septembrie 2022 Scris de Dr. Murat Gulseven
dr-kaan-gokcen.jpg

Intervenția chirurgicală HOLEP reprezintă un tratament minim invaziv pentru prostata mărită. HOLEP este recomandată pentru bărbații de orice vârstă, care se confruntă cu o obstrucție a fluxului urinar, cauzată de o prostată mărită.

Medicul Kaan Gockcen, medic urolog în cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, susține că intervenția HOLEP este similară celei clasice, însă nu presupune incizii.

Totodată, prin acest tip de operație minim invazivă perioada de recuperare este mult mai scurtă, iar simptomele se ameliorează mult mai repede.

Medicul Kaan Gocken a absolvit Universitatea Uludağ Facultatea de Medicină, specializarea Urologie. Este profesor asistent în cadrul Facultății de Medicină a Universității Okan, Departamentul de Urologie. Este membru al Asociației de Chirurgie Urologică, dar și al Asociației de Urologie din Turcia, dar și al Asociației de Endourologie.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021