TRATAMENTE TURCIA

CALITATE MEDICALA

CEL MAI BUN CONSULTANT

IN 2023

office@tratamente-turcia.ro

+40 746 992 222

Alege Tratamente Turcia pentru o experiență medicală de neuitat, cu acces la tratamente de ultimă oră și o echipă dedicată ție!

logo Tratamente Turcia

TESTIMONIALE

Părerile pacienților noștri

despre experiența lor în Turcia

Opiniile pacienților noștri atestă angajamentul nostru pentru standarde înalte. Cuvintele lor despre trăirile lor sunt inestimabile pentru întreaga noastră comunitate.

Demir

Un zâmbet nou, o viață nouă: Experiența lui Sava prin Tratamente Turcia

De mic copil am avut probleme cu dantura. Cariile, malocluzia și lipsa de îngrijire mi-au afectat semnificativ aspectul zâmbetului, dar și starea generală de sănătate. Mă simțeam complexat și evitam să zâmbesc în public.
Am încercat diverse soluții de-a lungul timpului, dar costurile ridicate și lipsa de încredere în clinici m-au împiedicat să obțin rezultatul dorit.
Apoi, am descoperit Tratamente Turcia. Am fost impresionat de profesionalismul echipei, de prețurile accesibile și de garanțiile oferite. Am decis să-mi iau șansa și să-mi fac o dantură nouă în Turcia.
Experiența mea a fost una extraordinară. De la prima consultație, am simțit că sunt pe mâini bune. Echipa medicală a fost extrem de prietenoasă și atentă la nevoile mele. Mi s-a explicat în detaliu planul de tratament, mi s-au oferit opțiuni diverse și am beneficiat de o comunicare impecabilă.
Intervenția a decurs perfect, iar rezultatul a depășit cu mult așteptările mele. Acum am o dantură perfectă, sănătoasă și estetică. Zâmbesc cu încredere și mă bucur de o calitate a vieții semnificativ îmbunătățită.
Vreau să mulțumesc din suflet partenerilor echipei Tratamente Turcia pentru tot sprijinul și profesionalismul de care au dat dovadă. Recomand cu toată încrederea această clinică tuturor celor care doresc să obțină o dantură sănătoasă și un zâmbet impecabil.

Întreabă specialistul

Discută gratuit cu consultanții noștri despre orice problemă medicală. Te contactăm noi.

Nora

De ani de zile mă luptam cu probleme dentare grave. Dinții mei erau deteriorați, cariati, iar gingiile mele erau mereu inflamate. Zâmbeam rar, din rușine și din cauza durerilor constante. Am încercat diverse tratamente, dar nimic nu a reușit să îmi ofere o soluție pe termen lung.
Apoi, am auzit despre Tratamente Turcia și despre posibilitatea de a beneficia de o reabilitare orală completă în Turcia, la prețuri accesibile. Am decis să îmi iau inima în dinți și să fac o schimbare radicală.
Experiența mea cu Tratamente Turcia a fost extraordinară. De la prima consultație, am simțit profesionalismul și dedicarea echipei. Mi s-a explicat în detaliu planul de tratament, mi s-au oferit opțiuni diverse și am primit tot sprijinul necesar pentru a mă simți confortabil și încrezătoare. Intervenția chirurgicală a decurs perfect, iar rezultatul a fost uimitor. Acum am o dantură complet nouă, sănătoasă și frumoasă. Zâmbesc din nou cu încredere și mă bucur de o calitate a vieții semnificativ îmbunătățită.
Vreau să mulțumesc din suflet echipei HAB pentru profesionalismul, dedicarea și grija cu care m-au tratat. Recomand cu toată încrederea Tratamente Turcia tuturor celor care doresc să obțină o dantură sănătoasă și un zâmbet perfect.

GASTRIC SLEEVE

MIHAELA

Sunt fericită cu cat am slăbit, am trecut de la 4XL la S. Pentru mine e o transformare a vieții mele nu doar a corpului. Este o mare realizare pentru mine Și pentru sănătatea mea Și pentru familia mea

OTOPLASTIE

Operat in luna iulie de otoplastie. Rezultatul este vindecat.

BOGDAN

In luna iulie a avut loc operatia de otoplastie, la un medic extraordinar, la care am ajuns prin intermediul echipei Tratamente Turcia. Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor pentru că m-au ajutat să scap de acest complex.

RINOPLASTIE

7 LUNI DUPA OPERATIE

ANCA

Imi place cum a evoluat nasul in aceste 7 luni si sunt nerabdatoare sa vad rezultatul final.

RINOPLASTIE

8 LUNI DUPA OPERATIE

ANDRADA

Prin voi am obtinut nasul mult dorit! Nu pot decat sa va multumesc.

RINOPLASTIE

6 LUNI DUPA OPERATIE

AURELIA

RINOPLASTIE

OANA

Inainte, sa respir bine era doar un vis. Acum respir perfect!

RINOPLASTIE

GABRIELA

Decizia de a ma opera la nas a fost una dintre cele mai bune luate pana acum. Respir perfect si sunt foarte multumita de rezultatul obtinut.

MEZOTARAPIE

GABRIELA

Mă bucur că am descoperit acești oameni minunați și că au reușit să îmi readucă încrederea în mine. Totul este la superlativ, atmosferă prietenoasă iar profesionalismul și încrederea pe care ți-o oferă atât medicii cât și tratamentele sunt incredibile. Multumesc încă o dată!

RINOPLASTIE

MADALINA

Cu aceasta operatie sunt mai increzatoare, mai frumoasa si respir mult mai bine!

GASTRIC SLEEVE

1 AN POST-OPERATIE

DENISA

Ma simt mult mai bine in pielea mea!

MIHAELA

CHIRURGIE ESTETICĂ PLASTICĂ

Cristina

Această operație mi-a schimbat viața!

Înainte

Cristina înainte de rinoplastie

După

Cristina după rinoplastie

CHIRURGIE BARIATRICĂ

Florin

Am renăscut la 40 de ani! Am așteptat să renasc acum, la 40 ani, când puteam să o fac la 20 de ani. Am stat 20 ani la 130 kg în loc să fiu ca acum, la 79 kg. Operația nu a fost doar benefică, ci cel mai bun lucru din viața mea.

Înainte

Florin înainte de gastric sleeve

După

Florin după gastric sleeve

CHIRURGIE BARIATRICĂ

Daniela

Am luat cea mai bună decizie! Când am ales operația de micșorare a stomacului, prietenii și familia mea spun că am luat cea mai bună decizie. Cu siguranță, aș recomanda operația de micșorare de stomac unui prieten deoarece a avut rezultate extraordinare, iar serviciile au fost foarte bune.

Înainte

Daniela înainte de gastric sleeve

După

Daniela după gastric sleeve

CHIRURGIE BARIATRICĂ

Alina

Această intervenție mi-a adus și mai multă încredere în mine! Înainte de operație aveam 98 kg. În 8 luni, am ajuns la 60 kg. Această intervenție a fost benefică pentru că, pe lângă îmbunătățirile fizice, mi-a adus și mai multă încredere în mine. M-a făcut să mă iubesc mai mult!

Înainte

După

CHIRURGIE ESTETICĂ PLASTICĂ

Claudia

Totul a decurs foarte foarte bine! Sunt foarte mulțumită de cum m-au primit aici. Traducătorul din Turcia s-a ocupat foarte mult de noi și datorită lui totul a fost mult mai ușor aici. Doctorul și-a făcut treaba, totul a decurs foarte bine și sunt foarte foarte mulțumită și îl recomand cu mare plăcere dr. Sahin Ulu. Cine vrea să vină la dânsul să vină cu încredere pentru că își face treaba foarte foarte bine. Am fost cazați la un hotel de 5 stele, ne-au primit foarte bine și totul a fost foarte foarte în regulă.

Înainte

Caludia înainte de rinoplastie

După

Claudia după rinoplastie

CHIRURGIE ESTETICĂ PLASTICĂ

Florin

Sunt foarte mulțumit și recomand cu încredere Tratamente Turcia! Mă numesc Văduva Florin Petrișor și am venit în Turcia pentru a face o operație de rinoplastie. M-a operat doctorul Sahin Ulu. Sunt foarte recunoscător întregii echipe. Mulțumesc din suflet tuturor pentru tot ceea ce fac pentru noi. Sunt foarte mulțumit și recomand cu încredere Tratamente Turcia. De când am ajuns aici s-au ocupat excelent de mine! Mulțumesc din suflet!

Înainte

Florin înainte de rinoplastie

După

Florin după rinoplastie

CHIRURGIE ESTETICĂ PLASTICĂ

Simina

A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o!
Am căutat foarte multe recenzii despre toți doctorii despre care am auzit și pe care i-am văzut, dar cel mai mult am fost încântată de Doctor Sahin Ulu, pentru că are niște rezultate extrem de frumoase. După operație sunt extrem de încântată de noul meu nas, de noul meu aspect și poate o să am în sfârșit încredere în mine și în înfățișarea mea acum, după ce am avut operația cu el. După operație m-am simțit bine, n-am avut dureri la nas, n-am avut probleme, totul perfect. Sunt foarte mulțumită, sunt extrem de fericită că l-am ales pe el. A fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o. De asemenea, sunt recunoscătoare membrilor echipei “Tratamente Turcia” că au avut toată grija pentru biletele de avion, cazarea la hotel, transportul oricând era necesar și pentru translator. Au făcut ca această experiență să fie una fără stres. Mi-au oferit sentimentul de “siguranță”!

Înainte

Simina înainte de Rinoplastie

După

Simina după rinoplastie

CHIRURGIE ESTETICĂ PLASTICĂ

Andreea

Totul a decurs ca și când aș fi venit într-o vacanță!
Bună ziua, numele meu este Mihai Andreea și am venit aici, din România, pentru a face operația de rinoplastie. M-am operat la domnul Doctor Sahin Ulu și prin acest intermediu vreau să-mi arăt mulțumirea către dânsul.
Datorită personalului bine pregătit și bine pus la punct nu am absolut nicio umflătură, nicio vânătaie și nicio durere. Totul a decurs ca și când aș fi venit într-o vacanță. Mulțumesc mult, Medical Park!”

Înainte

Andreea înainte de rinoplastie

După

Andreea după rinoplastie

Alina Maria

Recomand cu drag și încredere serviciile de înaltă calitate, empatia și profesionalismul întregii echipe conduse de Dr. Murat și soția sa, Andreea, care au creat și dezvoltat proiectul Tratamente Turcia! Ne-ați recomandat Medical Park, unde cu ajutorul vostru, la sfârșitul anului 2021, mama mea a ajuns cu o ambulanță privată, nefiind transportabilă cu avionul (mulțumim cadrelor medicale și șoferilor care au insotit-o) și unde a fost tratata exemplar de medici foarte bine pregătiți și oameni extraordinari. Planul a fost bine stabilit de la început, oferta promptă și grija pentru mama și familia noastră am simtit-o chiar și post operator. Pentru toate acestea vă mulțumesc din tot sufletul în numele întregii mele familii! Cu voi ne-am simțit în siguranță!!

Georgiana

Recomand din tot sufletul Tratamente Turcia! Andreea Taşar a fost de mare ajutor in orice situatie atat inainte de operatie cat si dupa, indiferent de zi sau de ora. Servicii medicale si consultanta de exceptie. Mii de multumiri Andreei si domnului doctor Atahan Agrili pentru toate serviciile oferite! #septorhinoplasty

Roxy

Recomand cu toată încrederea atat spitalul cât și personalul spitalului hotelului taxiul traducatori doamnei Andreea doctorilor etc au fost primitori și foarte profesionali 😘😘😘 Sânt operata de 3 luni am slăbit 28kg 😍😍😍MULTUMESC 😘😘😘

Ana Maria

Recomand cu toata încredere Medical Parck deoarece sunt foarte multumita de serviciilor acestei echipe fenomenala din orice punct de vedere apelati cu incredere la aceasta clinica si veti fi foarte multumiti ❤️❤️👏👏👏

Mihaela

Multumesc Dna Andreea si Dna Narcisa pt colaborarea frumoasă. Multumesc Spitalului Medical Park si asistentelor pt tot sprijinul si sa nu il uitam de Dl Doctor Mustafa Atabey . Va multumesc din suflet tuturor❤❤

Larisa

Totul a fost exact ca in contract! Desi am fost spitalizata mai multe zile nu am platit nimic suplimentar! Spitalul foarte curat, personalul spitalului receptiv la doleantele mele, dr. turc exceptional, suport in Romania post operatie!

Petruta

Totul a fost exact ca in contractul semnat! Hotelul curat și frumos. Spitalul curat, asistenții, doctorii de nota 10. Pe lângă asta nu am nimic de reproșat, după 3 luni de la operație sunt foarte bine. Mulțumesc Tratamente Turcia!

Claudia Nicoleta

Sunt mulțumită și de condițiile din spital și de tratament și de rezultate. Totul a fost așa cum am discutat înainte de a merge in Turcia (preț, condiții de cazare și tratament).👍👍👍 Sunteți de apreciat!🤗

Descoperă excelența în îngrijirea medicală din Turcia! Suntem aici pentru tine!

Alexandra

Alexandra

Sunt Online. Sună sau scrie un mesaj

Sunt Offline. Între 9-16 ne poți contacta și telefonic. Acum poti folosi formularul din pagină sau ne poți contacta pe WhatsApp.

Alexandra
Voi prelua mesajul tău în cel mai scurt timp și împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru tine.
Alege comunicarea preferată
chat Contactează-ne