Parteneri

Suntem parteneri cu cele mai mari lanțuri de spitale din Turcia

Asigurăm pacienților accesul facil la servicii medicale de înaltă calitate, punându-le la dispoziție expertiza medicilor de renume internațional la cele mai prestigioase spitale din lume, cu cea mai nouă tehnologie în domeniu.

Partenerii noștri

O colaborare fructuoasă și de lungă durată, începe mai întâi, cu oameni și mai apoi, cu medici, logistică și aparatură. LIV Hospital și Medical Park sunt parteneri în diagnosticarea, tratamentul și vindecarea pacienților români.

 • banner partener spital liv
  logo partener liv

  Liv Hospital

  Lanțul de spitale Liv dispune de cele mai avansate metode de diagnosticare și tratament, folosind aparatură și tehnologie de ultimă generație.

 • banner partener medical park
  logo medical park

  Medical Park

  Medical Park Hospitals este cel mai mare grup de spitale private din Turcia, înființat din 1993 are peste 28 de spitale.

Nu rata ofertele noastre

Fiecare avem nevoi și dorințe diferite, dar mai ales ne dorim să fim sănătoși. Pentru acest lucru ne bucurăm să fim prima ta opțiune în servicii medicale de calitate. Fii mereu la curent cu:

 • Discounturi în email
 • Oferte personalizate
 • Noutăți medicale

Abonează-te la newsletter

Newsletter Signup
Alexandra

Alexandra

Sunt Online. Sună sau scrie un mesaj

Sunt Offline. Între 9-16 ne poți contacta și telefonic. Acum poti folosi formularul din pagină sau ne poți contacta pe WhatsApp.

Alexandra
Voi prelua mesajul tău în cel mai scurt timp și împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru tine.
Alege comunicarea preferată
chat Contactează-ne