Medical Park este partener Tratamente Turcia

Medical Park Hospitals este cel mai mare grup de spitale private din Turcia, înființat din 1993 are peste 28 de spitale.În cei peste 30 de ani, grupul și-a extins activitatea, oferind servicii medicale de calitate pe două continente. Astfel și-a construit o reputație ireproșabilă. Medical Park are, în prezent, 28 de spitale și este în continuă expansiune. Grupul Medical Park monitorizează îndeaproape toate tehnologiile avansate și metodele terapeutice la nivel mondial și își propune să servească drept model ce susține știința și practicile inovatoare.

Acesta este recunoscut pentru soluțiile și rezultatele medicale de succes oferite de cei mai buni medici. Pacienții din Orientul Mijlociu, Europa, Asia, America de Nord încredințează specialiștilor din cadrul Medical Park cazurile lor.


O trăsătură specifică o reprezintă afilierile cu universitățile medicale de prestigiu din Turcia, parteneriat care asigură un flux continuu de personal tânăr și calificat. Această colaborare strânsă cu mediul universitar asigură spitalelor Medical Park o combinație specială a entuziasmului tinerelor generații cu experiența și profesionalismul unor echipe medicale cu rezultate excepționale, recunoscute pe plan mondial.

Alexandra

Alexandra

Sunt Online. Sună sau scrie un mesaj

Sunt Offline. Între 9-16 ne poți contacta și telefonic. Acum poti folosi formularul din pagină sau ne poți contacta pe WhatsApp.

Alexandra
Voi prelua mesajul tău în cel mai scurt timp și împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru tine.
Alege comunicarea preferată
chat Contactează-ne