Pacemakerul cerebral, șansa pacienților cu distonie sau boala Parkinson de a duce o viață mai bună

neuro.jpg

Tulburările de mișcare sunt boli neurologice, care duc la disfuncționalități ale mușchilor voluntari. Din nefericire, apariția lor nu ține cont de vârstă. Distonia și boala Parkinson sunt cele mai frecvent întâlnite tulburări de mișcare.

Akin Akakin este medic neurochirurg în cadrul Medical Park Goztepe Hospital. Experiența profesională și cele peste 500 de operații de montare a unor stimulatoare la nivelul creierului, îl recomandă ca fiind unul dintre cei mai buni specialist din Turcia, membru al Societății de Neurochirurgie.

Odată instalat stimulatorul la nivelul creierului, șansele ca pacientul să ducă o viață normală și independentă cresc până la 80%, 90%.

„Pacemakerul cerebral este un dispozitiv utilizat pentru tratarea diferitelor boli neurologice. El produce o stimulare profundă a creierului. Impulsurile electrice inhibă anumite zone ale creierului și astfel ameliorează simptomele bolilor neurologice”, spune profesorul doctor Akin  Akakin.

Un astfel de stimulator rezistă între 10 și 25 de ani, asigurând pacientului o calitate a vieții pe care nu o poate obține prin alte metode.

Procedura de montare a pacemakerului se efectuează sub anestezie locală. Riscurile sunt mai mici, iar recuperarea mult mai rapidă.

Miercuri, de la ora 20.00, medicul turc  explică, în cadrul emisiunii „Sănătate fără frontiere”, care sunt cauzele apariției  tulburărilor de mișcare.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021