Operație de micșorare a stomacului, translator, spitalizare ALL INCLUSIVE, cazare în condiții VIP și transferuri interne – 2.600 euro

19 octombrie 2021 Scris de Dr. Murat Gulseven
TRTR-202305-05-gastric-sleeve.jpeg

Prin obligarea de a petrece mai mult timp la domiciliu și restricționarea accesului la sălile de sport sau la mișcarea în aer liber, pandemia a dus la o creștere explozivă a numărului persoanelor care suferă de obezitate. Stresul este și el un factor important care poate duce la acumularea kilogramelor în exces și la creșterea riscurilor pentru sănătate. Turcia este astăzi în topul mondial al țărilor în care se fac cele mai reușite intervenții medicale pentru reducerea greutății iar echipa Tratamente Turcia te poate ajuta să beneficiezi de ele la prețuri accesibile aproape oricărui pacient.

Riscurile obezității nu sunt unele de trecut cu vederea. Obezitatea nu este un defect fizic, ci un factor declanșator al multor boli. Dintre acestea, cel mai des întâlnite sunt rezistența la insulină, diabetul de tip II, hipertensiunea arterială, colesterolul ridicat, AVC, infarct, guta, pietre biliare sau chiar cancerul.

Una dintre cele mai apreciate proceduri de tratare a obezității este gastrectomia sau operația de micșorare de stomac. De ce este cea mai populară metodă folosită în lupta cu kilogramele? Pentru ca este o procedură simplă, fără complicații, de scurtă durată dar cu efecte pe termen foarte lung și care chiar ajută la scăderea în greutate.

Durata acestei intervenţieii chirurgicale de micșorare a stomacului este cuprinsă ȋntre 1 şi 3 ore,iar spitalizarea postoperatorie este de 3 zile.

www.tratamente-turcia.ro alături de Medical Park vă propune o ofertă adresată exclusiv pacienților din România. Cu dotări de ultimă generație și medici cu renume mondial, lanțul de clinici și spitale private Medical Park este una dintre cele mai respectate rețele medicale din Turcia. În special datorită prețurilor accesibile, dar și condițiilor premium de abordare pre și post operatorie, rețeaua este tot mai căutată de către pacienții români.

Oferta noastră cuprinde:

– cazare VIP pe perioada intervenției cu mic dejun inclus – 4 zile,

– asigurarea transferului de la aeroport la spital,

– servicii de pregătire a operației,

– 3 zile de spitalizare cu ALL INCLUSIVE

– procedura chirurgicală,

– serviciile medicale de recuperare post operatorie,

– asigurarea unui translator pentru ca pacientul să înțeleagă exact explicațiile medicilor,

– transferuri interne,

– asistență juridică și asistență de ghidaj (de tip hospitality) 24 din 24,

– asigurarea transferului de la spital la aeroport,

Preț: 2.400 euro.

Pentru detalii despre această intervenție, dar și despre oferta noastră completă, accesați www.tratamente-turcia.ro și contactați cu încredere echipa care se află în spatele acestui proiect unic pe piața românească.

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021