BLOG


dr-gemici.jpg
07/oct./2022

Radioterapia este un tratament local, care țintește o anumită regiune a corpului pentru tratamentul oricărui tip de cancer. Pacienții  oncologici au, prin radioterapie, șansa de a se vindeca și asta deoarece radiațiile ionizante pot  distruge celulele tumorale.

Medicul Cengiz Gemici coordonează secția de radio-oncologie din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul.…


didem-can.jpg
09/sept./2022

Deși, într-o proporție covârșitoare, boala face ravagii în rândul femeilor, într-un procent de 1% ea poate apărea și la persoane de gen masculin. Prevenția este cuvântul cheie atunci când vorbim despre tratarea cu succes a cancerului mamar.  

Medicul Didem Can Trabulus, specialist oncolog, explică faptul că acest tip de cancer este mult mai răspândit în rândul persoanelor cu pielea albă și a celor trecute de vârsta de 50 de ani.…


WhatsApp-Image-2022-05-09-at-13.00.07.jpeg
29/iul./2022

Principala modalitate prin care se poate trata cancerul ginecologic o reprezintă intervenția chirurgicală. Practic, spune medicul turc Tolga Tasci, extirparea tumorii este calea spre vindecare pentru pacienta depistată cu un astfel de diagnostic. Asta dincolo de ședințele de chimio sau radioterapie care se impun în multe cazuri.  


balci.jpg
10/iun./2022

Cancerul hepatic este una dintre cele mai răspândite forme de cancer, susțin medicii oncologi. Tumorile la ficat pot prezenta simptome precum dureri abdominale, piele galbenă, greață sau disfuncție hepatică. Depistat la timp, cancerul hepatic se poate trata cu ajutorul transplantului efectuat fie de la un donator viu, fie de la unul decedat.


balci-bun-1200x917.jpg
06/iun./2022

Deși e una dintre cele mai complicate intervenții din chirurgie, transplantul de ficat a devenit o intervenție de rutină. În Turcia, cele mai multe cazuri de transplant hepatic se fac de la un donator în viață.

Profesorul doctor Deniz Balci este unul dintre cei mai experimentați chirurgi din Turcia în acest gen de intervenții chirurgicale.…


gemici.jpg
03/iun./2022

Radioterapia este una dintre metodele de bază în tratamentul cancerului. Pe scurt, medicul utilizează radiații pentru a ținti celulele canceroase, fără a afecta țesuturile sănătoase din jurul tumorii. Procedura este folosită în mai multe tipuri de cancere.

Profesorul doctor Cengiz Gemici coordonează secția de radio-oncologie din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul.…


dr-gemici.jpg

 Radioterapia este un tratament recomandat bolnavilor de cancer, care presupune folosirea de radiații controlate asupra zonei tumorale. Decizia de a utiliza această formă de terapie se ia doar de către medicul oncolog, împreună cu pacientul, după ce acesta a fost informat.

 Profesorul doctor Cengiz Gemici coordonează secția de radio- oncologie din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul.…


WhatsApp-Image-2022-03-31-at-10.17.19-e1650446164371.jpeg
31/mart./2022

Hepatoblastomul este cea mai frecventă formă de cancer hepatic la copii. Boala afectează în special copiii sub trei ani, cu vârsta medie de diagnostic de un an. Este rar depistat în adolescență și aproape inexistent în cazul adulților. Doar rezecția completă a tumorii  determină vindecarea.

Melih Akin este chirurg pediatru în cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul.…


didem-can-trabulus.jpg
16/mart./2022

Cancerul mamar este cel mai frecvent tip de cancer diagnosticat la nivel mondial. Conform studiilor medicale, probabilitatea apariției acestuia, este mai mare la femeile trecute de vârsta de 40 de ani sau care au antecedente de cancer mamar în familie. Cancerul de sân este o boală care afectează femeile, însă acesta poate apărea și la bărbați, probabilitatea fiind, însă, foarte redusă.


didem-bun.jpg
10/mart./2022

Didem Can Trabulus este unul dintre cei mai experimentați medici din Turcia în diagnosticarea simptomelor, cauzelor și stabilirii unui tratament adecvat pentru de cancerul la sân. Din punct de vedere al ratei mortalității, această afecțiune ocupă locul al doilea, la nivel global, după cancerul pulmonar.


logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021