BLOG


abdomino-copy.jpg
08/iul./2022

După o transformare majoră a corpului, fie că vorbim despre o naștere sau despre o pierdere mare în greutate, organismul nu are capacitatea să se refacă în totalitate, rămânând, astfel, cu “urme” vizibile.

Operația estetică redă încrederea de sine pacientului, dar și tonicitatea corpului, prin refacerea sânilor sau eliminarea depozitelor adipoase.…


cancer-prostata-oferta1.jpg

Problemele de prostată sunt foarte des întâlnite și pot apărea la orice vârstă, însă bărbații trecuți de 50 de ani sunt predispuși la dezvoltarea unei astfel de afecțiuni. Cea mai gravă boală asociată prostatei este cancerul de prostată, acesta afectând 1 din 6 bărbați.

Știm că bărbații nu obișnuiesc să își împărtășească problemele personale.…


impl-mamar1.jpg
25/mart./2022

Medicul Mustafa Bahadir Dikici este specialist în chirurgie plastică și reconstructivă, în cadrul Medar Hastanesi Gebze. În cadrul emisiunii „Sănătatea fără frontiere”, acesta a explicat când și cui îi este recomandată operația de mărire a sânilor. De asemenea, medicul a explicat în ce constă procedura, dar și cât de important este ca implanturile folosite să fie unele de foarte bună calitate.


rino-nou.jpg
27/feb./2022

Profesorul doctor Șahin Ulu conduce, de cinci ani, Departamentul de Otorinolaringologie din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, una dintre cele mai apreciate clinici de profil din Turcia. În cadrul emisiunii „Sănătate fără frontiere”, specialistul în rinoplastie a explicat pas cu pas, ce presupune o astfel de intervenție. 


gastric-sleeve.jpg
11/feb./2022

Specialiștii OMS preconizează că, în 2025, peste 50% din populația lumii va fi obeză. Vestea bună este aceea că oamenii care ajung să fie diagnosticați cu obezitate, chiar și morbidă, au soluții prin care își pot recăpăta viața normală. Dacă excesul ponderal nu poate fi eliminat prin metodele clasice, există soluția chirurgiei bariatrice.


lipo-reclama1.jpg
10/feb./2022

În ultima vreme tot mai mulți abordăm un stil de viață cât mai sănătos, atât din punct de vedere al alimentației, cât și al exercițiilor fizice. Cu toții încercăm să ne întreținem o stare de sănătate bună și, foarte important, să ne simțim bine ”în pielea noastră”. De multe ori însă, în ciuda tuturor eforturilor și sacrificiilor făcute, forma și dimensiunile corpului nu sunt chiar cele la care visăm. 


IVF-oferta-1.jpg
25/ian./2022

Foarte multe cupluri nu reușesc să aibă un copil pe cale naturală și asta după luni, poate chiar ani de încercări. Vestea bună pentru cei ce doresc să devină părinți este că fertilizarea in vitro (FIV) este din ce în ce mai accesibilă. Aynur Adeviye Erșahin este de opt ani șeful Departamentului FIV din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, una dintre cele mai apreciate clinici din Turcia.


rinoplastie-banner-2.jpg
29/nov./2021

Rinoplastia este acea intervenție chirurgicală care are ca scop atât modificarea, din punct de vedere estetic, a nasului, cât și reglarea unor probleme de sănătate cum ar fi deviația de sept sau cornetele înfundate. Dacă operația este realizată de un specialist, atunci riscurile și disconfortul post-operator sunt foarte mici.


gastric-sleeve-reclama.jpg
19/oct./2021

Prin obligarea de a petrece mai mult timp la domiciliu și restricționarea accesului la sălile de sport sau la mișcarea în aer liber, pandemia a dus la o creștere explozivă a numărului persoanelor care suferă de obezitate. Stresul este și el un factor important care poate duce la acumularea kilogramelor în exces și la creșterea riscurilor pentru sănătate.


transpl-nou-1.jpg
29/sept./2021

Deși renumele și performanțele spitalelor și policlinicilor din lanțul Medical Park te pot duce cu gândul la intervenții medicale costisitoare, realitatea din Turcia este diferită. Tocmai pentru a demonstra pacienților români că pot beneficia de servicii medicale de top la prețuri accesibile, www.tratamente-turcia.ro


logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021