„Odată diagnosticată afecțiunea canceroasă, șansele de reușită sunt de 95%”, interviu cu Melih Akin, chirurg pediatru

WhatsApp-Image-2022-03-31-at-10.17.19-e1650446164371.jpeg

Hepatoblastomul este cea mai frecventă formă de cancer hepatic la copii. Boala afectează în special copiii sub trei ani, cu vârsta medie de diagnostic de un an. Este rar depistat în adolescență și aproape inexistent în cazul adulților. Doar rezecția completă a tumorii determină vindecarea.

Melih Akin este chirurg pediatru în cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul. Încă din anul 2001 a lucrat în departamentele de chirurgie pediatrică, tratând cu succes sute de cazuri de copii afectați de această maladie.

Profesorul doctor Melih Akin este un specialist de top în oncologie pediatrică din Turcia. „Prevenirea cancerului la copii nu este posibilă. Așadar, detectarea precoce a bolii este esențială pentru rezultate de succes”, susține acesta.

Principalele metode de tratament sunt chimioterapia, chirurgia și radioterapia. Planurile de tratament sunt adaptate în funcție de tipurile de tumori. „Există o mulțime de evoluții în tehnicile de chirurgie și radioterapie în ultimii ani”, spune expertul în oncologie pediatrică.

În interviul acordat emisiunii „Sănătate fără Frontiere”, medicul a vorbit despre importanța controalelor periodice la copii, în vederea depistării oricărei tumori în fază incipientă. Acest aspect este esențial, mai ales mai ales că micii pacienți nu au simptome la diagnosticare.

Medicul Melih Akin a tratat cu succes, la clinica din Turcia, numeroase cazuri de copii, inclusiv nou-născuți, depistați cu diverse mase tumorale. Și asta datorită experienței profesionale, evoluției medicinei, dar și tehnologiei avansate de care se bucură clinica din Istanbul.

”Odată diagnosticată afecțiunea canceroasă și efectuată procedura chirurgicală, șansele de reușită sunt de 95%”, spune medicul Melih Akin.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită aici:

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021