BLOG


foto-aynur-nou.jpg
15/iul./2022

Fertilizarea in vitro poate începe la 6 luni după constatarea problemelor de infertilitate, spune Aynur Erșahin, specialist FIV din Istanbul, în emisiunea Sănătate fără frontiere.

Un cuplu care vrea să recurgă la fertilizarea in vitro trebuie să respecte anumite etape ale tratamentului, potrivit medicului specialist Aynur Erșahin, din cadrul Medical Park Goztepe Hospital, Istanbul.…


foto-aynur-nou.jpg
23/feb./2022

Aynur Adeviye Erșahin este conferențiar universitar doctor, absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității din Ankara. Din 2014, conduce Departamentul de Fertilizare in Vitro din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul.  Are o vastă experiență în obstetrică – ginecologie și fertilizare in vitro, fiind unul dintre medicii turci cu rezultate foarte bune în ceea ce privește reușita procedurii de fertilizare in vitro (reproducerea asistată), în cazul cuplurilor infertile.


IVF-oferta-tr.jpg
25/ian./2022

Foarte multe cupluri nu reușesc să aibă un copil pe cale naturală și asta după luni, poate chiar ani de încercări. Vestea bună pentru cei ce doresc să devină părinți este că fertilizarea in vitro (FIV) este din ce în ce mai accesibilă. Aynur Adeviye Erșahin este de opt ani șeful Departamentului FIV din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, una dintre cele mai apreciate clinici din Turcia.


Uterine-Fibroids-Image.jpg
19/iul./2021

Fibroamele uterine sunt tumori care se dezvoltă în sau pe pereții uterului. Fibromele din uter sau fibroamele uterine sunt cele mai frecvente tumori necanceroase sau benigne la persoanele aflate la vârsta fertilă. Acestea sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de leiomioame și mioame. Multe femei au fibroame fără simptome, în timp ce altele au dureri, sângerări sau alte probleme.


logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021