„Obezitatea este o boală. Cea mai eficientă metodă de a scăpa de kilogramele în exces este operația” – medic gastroenterolog, Pinar Gocken – VIDEO

14 octombrie 2022 Scris de Dr. Murat Gulseven
pina.jpg

Obezitatea este acea acumulare excesivă sau anormală de grăsime, care prezintă riscuri mari pentru sănătate. Tratarea acestei boli, fiindcă, da, obezitatea este o boală, necesită multă răbdare, voință, dar și disciplină. Sedentarismul, coroborat cu o alimentație nesănătoasă, sunt principalele care duc la apariția obezității.

Medicul gastroenterolog, Pinar Gocken, este specialist în tratarea cu succes a problemelor pe care le au persoanele supraponderale.

Specialistul turc susține că cea mai sigură și eficientă modalitate de a scăpa de kilogramele în plus o reprezintă intervenția chirurgicală.

În urma unei astfel de operații de micșorare a stomacului, pacientul poate pierde semnificativ în greutate. Important este ca, ulterior, acesta să adopte un stil de viață sănătos.

Pinar Gokcen este medic gastroenterolog în cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul și face parte din Asociația Turcă de Gastroenterologie. Sute de persoane supraponderale sau obeze au fost tratate cu succes de către specialistul turc, acestea ducând, acum, o viață cât se poate de normală.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021