BLOG


pina.jpg
14/oct./2022

Obezitatea este acea acumulare excesivă sau anormală de grăsime, care prezintă riscuri mari pentru sănătate. Tratarea acestei boli, fiindcă, da, obezitatea este o boală, necesită multă răbdare, voință, dar și disciplină. Sedentarismul, coroborat cu o alimentație nesănătoasă, sunt principalele care duc la apariția obezității.


WhatsApp-Image-2022-04-07-at-16.22.51.jpeg
08/apr./2022

Sedentarismul  și alimentația nesănătoasă sunt principalii factori care duc la apariția obezității. În timp ce unii o privesc doar ca pe o problemă estetică, obezitatea este, de fapt, o boală gravă, ce nu trebuie neglijată. Persoanele cu probleme de greutate prezintă risc crescut în dezvoltarea unor afecțiuni precum hipertensiunea, diabetul zaharat tip 2, bolile cardiace, accidentul vascular cerebral, osteoartrita, anumite forme de cancer, anxietate sau depresie.


pina.jpg
04/apr./2022

Obezitatea e o boală gravă care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Ea riscul de afecțiuni, precum diabetul de tip 2, boli cardiovasculare și chiar cancer. De aceea este important să nu fie neglijată si să fie combătută cât mai rapid. În cazuri grave, obezitatea poate cauza complicații fatale.


gastric-sleeve.jpg
11/feb./2022

Specialiștii OMS preconizează că, în 2025, peste 50% din populația lumii va fi obeză. Vestea bună este aceea că oamenii care ajung să fie diagnosticați cu obezitate, chiar și morbidă, au soluții prin care își pot recăpăta viața normală. Dacă excesul ponderal nu poate fi eliminat prin metodele clasice, există soluția chirurgiei bariatrice.


gastric-sleeve-reclama.jpg
19/oct./2021

Prin obligarea de a petrece mai mult timp la domiciliu și restricționarea accesului la sălile de sport sau la mișcarea în aer liber, pandemia a dus la o creștere explozivă a numărului persoanelor care suferă de obezitate. Stresul este și el un factor important care poate duce la acumularea kilogramelor în exces și la creșterea riscurilor pentru sănătate.


Obesity-Image.jpg
18/oct./2021

Obezitatea nu este doar o un dezavantaj al aspectului fizic, ci dăunează foarte mult sănătății, deoarece este un factor de risc pentru multe boli. În Statele Unite aproximativ 112.000 de decese pe an sunt direct legate de obezitate, iar majoritatea acestor decese sunt la pacienții cu un indice corporal de peste 30.


Type-II-Diabetes-Image-1200x769.jpg
22/iun./2021

Diabetul de tip II este cea mai frecventă formă de diabet. Acesta apare atunci când nivelul zahărului din sânge crește din cauza problemelor cu producția de insulină. Boala poate apărea la orice vârstă, dar este cel mai probabil să apară după 45 de ani. Aproximativ 422 de milioane de oameni din întreaga lume au diabet zaharat, majoritatea trăind în țări cu venituri mici și medii, iar 1,6 milioane de decese sunt atribuite în mod direct diabetului, în fiecare an.


obezitate-692x376-1.jpg
20/apr./2021

Chirurgia bariatrică sau chirurgia obezității, este o intervenție chirurgicală efectuată pentru pacienții obezi sau aflați la limita obezității și care deține scopul de reducere a nivelului de aport alimentar al stomacului. În timpul determinării metodei chirurgicale care trebuie aplicată pacientului, se examinează starea generală de sănătate a pacientului, indicele de masă corporală, bolile existente și se decide metoda de intervenție adecvată.


logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021