„Nu există nas ideal, ci unul raportat la fizionomia individuală”, spune Atahan Agrili, medic ORL, specializat pe rinoplastie

atahan-agrili-696x373-1.jpg

Cu sprijinul www.tratamente-turcia.ro și al lanțului de spitale și clinici private Medical Park Hospitals, aveți posibilitatea să fiți la curent cu tot ceea ce înseamnă tratamente și intervenții chirurgicale de top, efectuate de medicii din Turcia. Este cunoscut faptul că sistemul medical din această țară este unul fără concurență, atât din punct de vedere al actului medical, cât și al serviciilor și tarifelor practicate în rândul pacienților. Atahan Agrili este medic ORL, specializat pe rinoplastie. Acesta explică exact cum o astfel de intervenție chirurgicală poate schimba viața unui om, mai ales la nivel emoțional.

Operația de rinoplastie, știm cu toții, rezolvă atât partea estetică, dar și traumatismele sau deviația de sept. Corectarea formei nasului printr-o astfel de intervenție conferă oricărui pacient mult mai multă încredere în sine, odată operația efectuată.

Medicul Atahan Agrili spune că obiectivul intervenției numită rinoplastie este acela de a corecta forma și dimensiunile nasului, în raport cu dorințele și particularitățile fizionomiei pacientului. Se adresează piramidei nazale și căilor respiratorii, în scop corector, reconstructiv și estetic.

„Nu există nas ideal, ci unul raportat la fizionomia individuală. Prioritatea noastră atunci când creăm un nas frumos este de a optimiza funcția de respirație a pacientului nostru.”, spune medicul turc, Atahan Agrili.

Ca o completare, precizează acesta, există niște principii estetice raportate la reperele fizionomiei. Lungimea nasului ar trebui să fie o treime din lungimea feței. Piramida nazală este simetrică și mediană, iar aripile nazale nu depășesc proiecția inferioară a canturilor interne. Totul, însă, potrivit spuselor medicului Agrili, nu se face ținând cont de așa zisa perfecțiune, ci de dorințele și particularitățile pacientului, care mereu trebuie să fie într-o perfectă concordanță cu sugestiile și propunerile de intervenție ale medicului specialist.

Atahan Agrili a avut sute de cazuri de pacienți cărora le-a redat optimismul, încrederea în viață, dar și o fizionomie tonică, odată efectuată operația de rinoplastie. O intervenție care, de altfel, se adresează atât bărbaților, cât și femeilor, cu condiția să fi împlinit vârsta de 18 ani. Rezultatele definitive ale unei asemenea operații se văd de la 6-12 luni. Sunt recomandări de care trebuie să se țină seama postoperator, pot apărea complicații, însă, unele ușoare și controlabile, spune medicul Atahan Agrili. Pentru o viață sută la sută îmbunătățită, efortul este unul care, cu siguranță, merită.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22

Cine este medicul Atahan Agrili

Educație și Specializare

Atatürk Universitatea Facultatea de Medicina – Educație Medicală

Universitatea Atatürk Facultatea de Medicina ORL

Experiența

2019-2021 – Bingöl State Hospital

  1. 21-07. 21- Spitalul Regional de Formare și Cercetare Erzurum

A participat la numeroase cursuri și simpozioane medicale și are o serie de certificate obținute, toate pe tema intervențiilor chirurgicale de rinoplastie.

logo-tratamente_nou_mic-2

TRATAMENTE ACCESIBILE PENTRU NEVOILE TALE
Cele mai noi, inovatoare și sigure tratamente în domeniul medical, estetic și nu numai, la doar un click distanță.

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328