BLOG


Soycan-Barlas-1200x675.jpg
02/sept./2022

Transplantul renal de la un donator viu nu se face în situații critice. O astfel de procedură implică teste detaliate și doar donatorii sănătoși sunt luați în considerare pentru transplantul de rinichi.

Medicul specialist Soycan Barlas, urolog în cadrul Medical Park Goztepe Hospital explică pas cu pas în ce constă operația de transplantare a unui rinichi, vestea bună fiind aceea că atât donatorul, cât și persoana căreia i s-a efectuat transplantul pot pleca acasă foarte repede după intervenția chirurgicală.…


foto-barlas.jpg

Transplantul de rinichi este cea mai bună opțiune de tratament pentru persoanele cu insuficiență renală. Acestea au nevoie de dializă sau de un transplant pentru a rămâne în viață. Dializa poate fi o opțiune salvatoare, dar aparatul nu poate înlocui toate funcțiile unui organ sănătos. Un transplant de rinichi reușit oferă o mai bună calitate a vieții și o speranță de viață mai bună în comparație cu dializa.


WhatsApp-Image-2022-04-14-at-13.13.49.jpeg
15/apr./2022

Bolile renale pot influența capacitatea organismului de a curăța sângele, de a filtra lichidele, de a îndepărta substanțele toxice, dar și de a controla tensiunea arterială.

Atunci când  rinichii nu funcționează așa cum trebuie, apar simptome precum umflături la nivelul gleznelor, vărsături, slăbiciune, somn agitat, dificultăți la respirație și, evident, dureri.…


WhatsApp-Image-2022-04-11-at-09.50.19.jpeg
11/apr./2022

Boala renală este una silențioasă, evoluția sa fiind lentă. Persoana afectată, în lipsa unor controale de rutină, nici măcar nu realizează că are o afecțiune la rinichi, decât atunci când deja încep să apară durerile.

Nu de puține ori, pacienții nou intrați în dializă susțin că nu au știut că suferă de o boala de rinichi.  …


logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021