Misiunea noastră

De ce să alegi Tratamente Turcia

Cu grijă pentru tine rezumă importanța valorilor noastre în relația cu fiecare pacient. Acesta este tratat ca un caz unic, înainte de toate, fiind vorba de sănătatea sa.

 • Standarde înalte

  Garantăm cele mai înalte standarde profesionale și folosim cele mai noi tehnici medicale dovedite științific, dedicând toate resursele, pentru a asigura sănătatea și starea de bine a pacienților noștri.

 • Servicii medicale

  Obținerea unui diagnostic corect și a unei oferte personalizate. Servicii de reprezentare pe toată durata șederii în Turcia, cu asistență 24/7, inclusiv după întoarcerea în țară, în perioada postoperatorie.

 • Servicii conexe

  Transport (transferuri interne aeroport - spital - hotel). Translator română - turcă (disponibil pe toata durata șederii în Turcia). Servicii de cazare și spitalizare.

 • Despre noi

  Suntem un grup de specialiști în domenii precum: medicină, juridic, hospitality, comunicare.
  Suntem foarte bine ancorați în realitatea din România și Turcia, cu conexiuni puternice în lumea medicală din ambele țări.

  Am luat decizia de a ne implica în acest proiect ca urmare a unor experiențe personale. În urma lor, ne-am dat seama cât de important este să ai un prieten care să te ajute cu adevărat atunci când ai probleme de sănătate.

  Asistență medicală online oferită de Profesor Doctor Murat Gulseven - fondatorul Tratamente Turcia. Asistență juridică oferită de Avocat Alin Marcu.
  Notă: aceste servicii sunt oferite gratuit de către Tratamente Turcia

  Echipa noastră

  Doctor Murat Gulseven

  Fondator Tratamente Turcia

  dr. Murat Gulseven
  Andreea Tasar

  Relații Publice

  Andreea Tasar
  Alexandra Ivan

  Suport Pacienți

  Alexandra Ivan - Suport Clienti

  Misiunea Tratamente Turcia este de a reda starea de bine a fiecărui pacient, asigurând o evaluare corectă a stării de sănătate, printr-un diagnostic precis şi rapid, oferind soluții medicale adecvate pentru o mai bună calitate a vieții. De asemenea, empatizând cu ei, ne ajutăm pacienții să obțină o stare de spirit pozitivă, plină de încredere în rezultatul colaborării noastre. 

  Misiune

  Viziunea Tratamente Turcia este orientarea către relația cu pacientul, bazată pe un parteneriat bazat pe încredere și respect reciproc. 
  Comunicarea dintre noi trebuie să fie deschisă, astfel ne încurajăm pacienții să ne pună întrebări și să-și exprime temerile. Echipa Tratamente Turcia se angajează să le prezinte experiența prin care vor trece, perspectivele și rezultatul estimat al tratamentului propus sau al intervenției pentru care au optat. Cu fiecare caz, avem în vedere omul din fața noastră, cu personalitatea și nevoile sale.
  Preocuparea echipei noastre este aceea de a efectua acte medicale prompte și profesioniste, astfel încât toți pacienții să poată avea o viață echilibrată și sănătoasă. 

  Viziune

  • Profesionalism

   Asigurăm o excelentă calitate a actului medical, utilizând tehnologie de ultimă oră și personal medical cu experiență, care se perfecționează continuu.

  • Grijă și respect pentru pacient

   Înțelegem problemele pacienților, iar pentru o lume mai bună, mai sănătoasă și mai echilibrată, dăruim grijă și respect tuturor și le oferim dreptul de a fi tratați așa cum se cuvine.

  • Responsabilitate

   Aceasta este bazată pe conduită medicală, ținând cont de jurământul lui Hippocrate.

  • Eficiență

   Oferim rezultate exacte pentru un diagnostic corect, rapid și precis, știind că timpul este prețios.

  • Confidențialitate

   Discuțiile cu medicii și informațiile oferite medicilor nu vor fi divulgate către terțe persoane, decât în situația în care însuși pacientul ori aparținătorul solicită acest lucru.

  Valorile noastre

  Alexandra

  Alexandra

  Sunt Online. Sună sau scrie un mesaj

  Sunt Offline. Între 9-16 ne poți contacta și telefonic. Acum poti folosi formularul din pagină sau ne poți contacta pe WhatsApp.

  Alexandra
  Voi prelua mesajul tău în cel mai scurt timp și împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru tine.
  Alege comunicarea preferată
  chat Contactează-ne