Mihai Andreea, tânăra pentru care operația de rinoplastie a decurs “ca și când aș fi venit într-o vacanță”

Untitled-1.jpg

După cum spunea profesorul doctor Șahin Ulu, cel conduce, de cinci ani, Departamentul de ORL din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, în emisiunea Sănătate fără frontiere, este important să apelezi la cei mai buni atunci când vine vorba despre rinoplastie.

Asta a făcut și Mihai Andreea, tânăra care a apelat la www.tratamente-turcia.ro pentru o operație la nas și căreia îi mulțumim pentru încrederea pe care ne-a acordat-o: “Bună ziua, numele meu este Mihai Andreea și am venit aici din România pentru a face operația de rinoplastie. M-am operat la domnul dr Sahin Ulu și prin acest intermediu vreau să-mi arăt mulțumirea către dânsul.”

Deși a fost informată cu vedere la faptul că, după operație pot apărea disconforturi, Andreea ne-a mărturisit că totul a decurs perfect și că pe tot parcursul șederii în Turcia s-a simțit ca și când ar fi venit în vacanță.

“Datorită personalului bine pregătit și bine pus la punct nu am absolut nicio umflătură, nicio vânătaie și nicio durere. Totul a decurs ca și când aș fi venit într-o vacanță. Mulțumesc mult, Medical Park!”.

Pentru a obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de top din Turcia, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro sau contactați consultanții noștri pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021