Mezdrea Andra, pacienta tratamente-turcia.ro, despre rinoplastie: “Sunt foarte mulțumită și oricând aș repeta această experiență”

mezdrea-1200x1600.jpeg

Știm că e greu să mulțumești pe toată lumea. Însă, când serviciile oferite de tine ating niște standarde de care tu însuți ești mulțumit, lucrurile nu au cum să meargă prost.

Nu vrem să sune a laudă, însă reviewurile pacienților noștri sunt cea mai bună carte de vizită a proiectului tratamente-turcia.ro.

Satisfacția noastră atunci când primim mulțumiri, cuvinte frumoase și când vedem pacienți fericiți și sănătoși este maximă.

Cel mai recent review care ne-a bucurat din tot sufletul este cel al Andrei Mezdrea, tânăra care s-a operat la nas la dr. Atahan Agrili, medic ORL, specializat în rinoplastie, prin intermediul tratamente-turcia.

“Mă numesc Mezdrea Andra și am fost operată la spitalul Medical Park Goztepe, de către domnul doctor Atahan Agrili. Totul a decurs foarte bine și am ajuns la concluzia că a fost o operație fără dureri. Sunt foarte mulțumită de serviciile acestui spital și oricând aș repeta această experiență. Vă mulțumesc frumos pentru tot!”, sunt cuvintele Andrei.

Mulțumim mult, Andra și refacere cât mai rapidă și mai ușoară!

Pentru a obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de top din Turcia, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro sau contactați consultanții noștri pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021