Medical Park Hospitals este partenerul www.tratamente-turcia.ro. O veste foarte bună pentru cei care caută servicii medicale premium

15 iunie 2021 by Dr. Murat Gulseven
Medical-Park.jpg

Medical Park Hospitals este cel mai mare grup de spitale private din Turcia, înființat din 1993. În aproape 30 de ani, grupul și-a extins activitatea, oferind servicii medicale de calitate pe două continente. Astfel și-a construit o reputație ireproșabilă. Medical Park are, în prezent, 25 de spitale și este în continuă expansiune.

Având la bază principiul „asistență medicală pentru toți”, Medical Park folosește tehnologii medicale avansate și metodele terapeutice de succes în întreaga lume. De altfel, unul dintre principalele obiective ale grupului este acela de a fi un model internațional de bune practici în domeniul inovației medicale.

Bazându-se pe o abordare orientată spre pacient, dar și multă muncă multidisciplinară, Medical Park Hospitals oferă servicii de diagnosticare și terapeutice de calitate în toate spitalele membre ale grupului. Multe dintre acestea sunt adevărate centre de excelență în diferite domenii.

O trăsătură specifică o reprezintă afilierile cu universitățile medicale de prestigiu din Turcia, parteneriat care asigură un flux continuu de personal tânăr și calificat. Această colaborare strânsă cu mediul universitar asigură spitalelor Medical Park o combinație specială a entuziasmului tinerelor generații cu experiența și profesionalismul unor echipe medicale cu rezultate excepționale, recunoscute pe plan mondial.

Ne mândrim să vă anunțăm că Medical Park este primul partener al nostru și că putem să oferim acces cât mai multor pacienți români la servicii medicale de maximă calitate și profesionalism.

Sănătatea ta este, cu adevărat, pe primul loc. Din momentul în care alegi să colaborezi cu noi, grijile tale devin problema noastră! Pentru detalii și informații suplimentare, vă așteptăm oricând la o discuție pe www.tratamente-turcia.ro.


Stabilește un prim contact

    Nume (obligatoriu)


    Email (obligatoriu)


    Telefon

    logo-tratamente_nou_mic-2

    © Tratamente în Turcia - 2021