Matiloi Gheorghe a început o viață nouă după operația de micșorare a stomacului: „Sunt foarte buni și ne ajută foarte mult”

Screenshot_6-1200x616.png

În timp ce unii o privesc doar ca pe o problemă estetică, obezitatea este, de fapt, o boală gravă, ce nu trebuie neglijată. Persoanele cu probleme de greutate prezintă risc crescut în dezvoltarea altor afecțiuni grave.

Matiloi Gheorghe este unul dintre pacienții care, prin intemediul www.tratamente-turcia.ro, a efectuat o operație de micșorare a stomacului din motive de sănătate, nu estetice.

Dr. Mustafa Atabey este cel care s-a ocupat de cazul lui, operația fiind una reușită și cu efecte imediate:

“La Medical Park, m-am operat aici, la domnul dr. Mustafa. Sunt bine, din prima zi, din prima oră am putut să merg, să merg mult, să nu mai obosesc. Și cum s-a întâmplat, nici nu mă gândeam că mai pot să merg 50 de metri.”

Matiloi Gheorghe este încă un pacient mulțumit de serviciile nostre și de rezultatele post operatorii, menționând, ca și mulți alții, că sprijinul și amabilitatea de care s-a bucurat au fost foarte importante în toată această perioadă: “La spital sunt toți și doctorul și traducătorul și asistenții, sunt foarte buni și ne ajută foarte mult.”

Pentru a obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de top din Turcia, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro sau contactați consultanții noștri pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021