Liposucție, o metodă prin care poți ajunge la dimensiunile la care ai visat

10 februarie 2022 Scris de Dr. Murat Gulseven
TRTR-202305-06-liposuctie.jpeg

În ultima vreme tot mai mulți abordăm un stil de viață cât mai sănătos, atât din punct de vedere al alimentației, cât și al exercițiilor fizice. Cu toții încercăm să ne întreținem o stare de sănătate bună și, foarte important, să ne simțim bine ”în pielea noastră”. De multe ori însă, în ciuda tuturor eforturilor și sacrificiilor făcute, forma și dimensiunile corpului nu sunt chiar cele la care visăm. Fie că este de vină genetica, conformația moștenită, fie vârsta sau, pur și simplu, că anumite depozite de grăsime se încăpățânează să dispară, aceste situații încep să ne creeze stări de disconfort fizic și psihic.

Dacă până acum câțiva ani ideea de modelare a corpului era una un subiect tabu pentru mulți dintre noi, din fericire, astăzi ea a devenit o temă aproape banală. Aceasta se datorează faptului că, în urma evoluției științelor medicale, aproape oricine poate avea acces la operații estetice.

Liposucția este una dintre cele mai căutate și efectuate proceduri estetice. Aceasta are un efect de slăbire localizată și remodelare a anumitor zone ale corpului, prin eliminarea depozitelor de grăsime.

Cea mai solicitată zonă pentru liposucție este abdomenul, dar această procedură poate fi efectuată și pentru alte părți ale corpului. Vorbim despre spate, fese, interiorul genunchilor, șolduri, flancuri abdominale (“aripioare”), zona de sub bărbie, coapsele, atât coapsele exterioare, cât și coapsele interioare și brațe.

Procedura de liposucție este una relativ ușoară și poate dura între una și patru ore.

  1. Anestezia – aceasta este, de cele mai multe ori, generală. În cazul în care operația vizează o regiune mică a corpului se poate recurge și la anestezie locală
  2. Incizie – liposucția se realizează printr-o incizie foarte mică, prin care se introduce o soluție salină sterilă, iar mai apoi, cu ajutorul unei canule, se “aspiră” grăsimea
  3. Rezultate – acestea apar atunci când retenția de lichide și umflăturile se ameliorează, ceea ce se întâmplă de obicei cam la 4 săptămâni de la operație

Înainte de a lua o decizie, este foarte important să știți că liposucția nu este un tratament pentru obezitate și nici nu poate înlocui o alimentație sănătoasă și exercițiile fizice regulate. Ea te poate ajuta să atingi forma pe care ți-o dorești, însă pentru menținere este foarte importantă însușirea unui mod de viață active și sănătos.

Pachet exclusiv pentru pacienții români

Pentru operația de liposucție, www.tratamente-turcia.ro și Medical Park, au realizat o ofertă adresată exclusiv pacienților din România. Cu medici cu renume mondial și rezultate incontestabile, lanțul de clinici și spitale private Medical Park este una dintre cele mai respectate rețele medicale din Turcia.

Astfel, pentru liposucție aplicată pe o zonă a corpului prețul este de 900 de euro All Inclusive, pentru 2-3 zone plătiți 2000 de euro, iar pentru 4-5 zone prețul se ridică la 2750 de euro.

Pachetul All Inclusive cuprinde asigurarea transferului intern, cazarea VIP pe perioada intervenției și spitalizare cu all inclusive atât pentru pacient cât și pentru însoțitor, analizele medicale pre și postoperatorii precum și medicația necesară, procedura chirurgicală, serviciile medicale de recuperare post-operatorie, translator român-turc, disponibil 24/7 pe toată durata șederii în Turcia, asistență juridică și de ghidaj.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru a obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021