Kaan Gokcen, unul dintre puținii medici care folosește procedura laparoscopică, inclusiv pentru tratarea cancerului de prostată

kaan-gokcen-1200.jpg

Cu sprijinul www.tratamente-turcia.ro și al lanțului de spitale și clinici private Medical Park Hospitals, aveți posibilitatea să fiți la curent cu tot ceea ce înseamnă tratamente și intervenții chirurgicale de top, efectuate de către medicii din Turcia. Aici, întregul personal este unul experimentat și specializat, fiecare pe domeniul său, infrastructura medicală este una ultramodernă, iar investigațiile se realizează cu aparatură de ultimă generație. Turcia este, așadar, un lider incontestabil în multe arii medicale. Kaan Gokcen este medic urolog cu o vastă experiență în ceea ce privește intervențiile chirurgicale pentru afecțiunile prostatei. Este unul dintre puținii doctori care folosește, în foarte multe cazuri, procedura laparoscopică, oferind, astfel, pacientului șansa de recuperare în maximum două zile de la intervenție.

Problemele de prostată sunt pe cât de comune, pe atât de nedorite. Ele pot apărea la orice vârstă, însă, bărbații trecuți de 50 de ani sunt mai predispuși la dezvoltarea unei astfel de afecțiuni. Lor, spune medicul Kaan Gokcen, li se recomandă realizarea unui control urologic de cel puțin două ori pe an.

Cele mai grave afecțiuni asociate prostatei sunt prostatita, adenomul de prostată, numit și hiperplazia benignă de prostată și cancerul de prostată. Această ultimă formă de boală afectează, din păcate, 1 din 6 bărbați, iar riscul de dezvoltare crește odată cu vârsta.

Există, însă, precizează medicul turc Kaan Gokcen, măsuri care pot fi luate pentru evitarea afecțiunilor asociate prostatei. Prima și cea mai importantă este adoptarea unei diete sănătoase, bazată în mare parte pe fructe, legume și grăsimi saturate.

Ceea ce pentru sistemul nostru medical poate constitui o premieră, în cazul medicului urolog Kaan Gokcen vorbim deja despre normalitate. Este vorba despre intervenția laparoscopică, închisă, denumită medical, prostatectomie radicală laparoscopică, ce poate fi aplicată inclusiv în tratarea cancerului de prostată.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22

Cine este medicul Kaan Gokcen

Educație și specializare

1997-2005- Universitatea Gazi Facultatea de Medicină
2007-2012- Universitatea Uludağ Facultatea de Medicină, specializarea Urologie

Experiență
2019 -prezent – Profesor asistent, Facultatea de Medicină a Universității Okan, Departamentul de Urologie
2015 – 2019: Profesor asistent, Facultatea de Medicină a Universității Cumhuriyet, Departamentul de Urologie
2013 – 2015: Specialist, Serviciul obligatoriu, Osmaniye

Domenii de interes

-Biopsia de prostată cu fuziune orientată către țintă (prelevarea de probe ale leziunii marcate cu RM direct din leziunea suspectă la ultrasunete)

-Intervenții cu pietre la rinichi închise-Nefrolitotomie percutanată / URS flexibil (RIRS)

-Intervenții laparoscopice pediatrice – Mini – Pieloplastie laparoscopică (corecția laparoscopică a stenozei de evacuare a rinichilor) / Laparoscopia diagnosticată în testicul necoborât

-Corectarea laparoscopică a prolapsului vezicii urinare la femei (sacrocolpopexia laparoscopică)

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021