„În alegerea implanturilor pentru sâni, nu doar mărimea este importantă”, spune medicul specialist Mustafa Bahadir Dikici, Istanbul

implant-mamar-tr.jpg

Medicul Mustafa Bahadir Dikici este specialist în chirurgie plastică și reconstructivă, în cadrul Medar Hastanesi Gebze. În cadrul emisiunii „Sănătatea fără frontiere”, acesta a explicat când și cui îi este recomandată operația de mărire a sânilor. De asemenea, medicul a explicat în ce constă procedura, dar și cât de important este ca implanturile folosite să fie unele de foarte bună calitate.

Mărirea sânilor, operație cunoscută și sub numele de augmentare mamară, are rolul de a crește dimensiunea unui bust mic sau nedezvoltat.

„În alegerea implanturilor pentru sâni, nu doar mărimea este importantă, ci și proporțiile, forma și modul în care bustul va arăta după intervenție. De aceea, este esențială consultația inițială cu medicul chirurg plastician. Ținem cont de numeroși factori: greutate, forma corpului, ori vârstă”, spune specialistul în chirurgie plastică și reconstructivă, Mustafa Bahadir Dikici.

În interviul acordat, medicul turc a pus accent și pe importanța folosirii echipamentelor de ultimă generație, atunci când vorbim despre acest gen de procedură chirurgicală.

O femeie care decide să facă acest pas trebuie să știe că există mai multe opțiuni pe care le are referitor la mărirea sânilor.

Sunt decizii grele, care se iau „cântărind” bine profesionalismul medicului, clinica și pachetul de servicii conexe puse la dispoziția pacientului. Iar când vorbim de chirurgie plastică, asta face diferența între succesul ori eșecul rezultatului final.

Operația de mărire a sânilor, spune specialistul din cadrul Medar Hastanesi Gebze, durează doar 60 de minute. Imediat după ce dispar efectele anesteziei, pacienta are posibilitatea să se bucure de rezultatul intervenției pe care o aștepta cu nerăbdare.

A doua zi, ea poate pleca acasă, de cele mai multe ori, cu un alt tonus și mult mai împlinită personal, dar și pe plan social. După alte cinci zile, are loc un consult postoperator. Este singurul, de altfel, fiindcă, ulterior, specialistul în chirurgie plastică și reconstructivă, va monitoriza starea pacientei online.

 

Interviul integral poate fi urmărit aici:

 

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021