TRATAMENTE TURCIA

CALITATE MEDICALA

CEL MAI BUN CONSULTANT

IN 2023

office@tratamente-turcia.ro

+40 746 992 222

Alege Tratamente Turcia pentru o experiență medicală de neuitat, cu acces la tratamente de ultimă oră și o echipă dedicată ție!

logo Tratamente Turcia
Stomatologie

Implantul dentar. De ce să alegem Turcia?

Implantul dentar este una dintre metodele de tratament utilizate pentru pacienții care au una sau mai multe pierderi de dinți. Prețurile implanturilor dentare pot fi mai mari decât alte metode de tratament. Cu toate acestea, în acest mod se obțin rezultate mai naturale și durabile decât alte metode.   Cum se face un implant dentar?…

Implantul dentar este una dintre metodele de tratament utilizate pentru pacienții care au una sau mai multe pierderi de dinți. Prețurile implanturilor dentare pot fi mai mari decât alte metode de tratament. Cu toate acestea, în acest mod se obțin rezultate mai naturale și durabile decât alte metode.

 

Cum se face un implant dentar?

În implantul dentar, gingia este mai întâi deschisă în măsura în care rădăcina se poate încadra. Șuruburile de titan special pregătite sunt plasate în falcă. Dinții protetici sunt așezați pe aceste șuruburi. Procedura se efectuează sub anestezie locală.

Implantul are o viață foarte lungă. El va rămâne cu voi mulți ani dacă vă pasă de îngrijirea orală. Deși implantul dentar pare un tratament scump, se poate spune că prețurile sunt rezonabile datorită confortului și duratei lungi pe care le va oferi în viitor.

 

La ce este bun un implant dentar?

Dacă ai suferit o extracție sau ai pierdut un dinte, iar în locul gol nu se pune implant, încep să apară probleme pe termen lung.

 

Ce se întâmplă când ai un dinte lipsă?

 1. Supraerupția

Când aveți un dinte lipsă, dintele din partea opusă va ieși treptat, nemaifiind oprit de dintele lipsă, iar rădăcina sa va fi expusă. Din această cauza, acest dinte se va caria de 7 ori mai repede și va trebui și el extras.

 1. Migrarea dinților vecini

Dinții învecinați încep imediat să se încline și să migreze iar acest lucru va duce la costuri suplimentare. Pentru a salva dinții migrați este necesar un tratament ortodontic (aparat dentar) și inserarea unui implant dentar.

 1. Formarea pungilor parodontale

Sub dinții înclinați se vor forma pungi parodontale (procesul distructiv al gingiei prin colectarea de puroi). Dinții paradontici pot deveni foarte mobili,  iar de cele mai multe ori aceștia se extrag.

Pentru tratament este nevoie de parodontoza, ortodonție și apoi inserarea unui implant dentar.

 1. Pierderea osului

Netratate la timp, pungile parodontale vor slăbi osul, ceea ce va duce la reabsorbția acestuia. Dinții vor trebui extrași, fără a mai exista vreo șansă de a fi salvați. În acest moment, pentru tratament va fi nevoie de adiție de os pentru a putea insera un implant dentar, ceea ce duce la costuri și mai mari.

 

Ce beneficii aduce implantul dentar?

Dicție

Dinții fixați pe implanturile dentare conferă siguranță și claritate vorbirii, cu un ton normal și relaxat

Confort

Implantul dentar elimină durerea și disconfortul creat de scoaterea protezelor. De asemenea ancorează protezele ferm de os, iar problemele cu nervii expuși la dinții stâlpi dispar complet.

Estetică

Implantul dentar arată și se simte exact ca un dinte natural. În momentul în care dinții lipsesc, obrazul se lasă iar fața pare mai bătrână. Implanturile dentare opresc acest proces.

Masticație și gust

Implanturile dentare restaurează masticația la nivel similar cu al dinților naturali. Proteza nu mai are nevoie de schelet metalic iar eliminarea lui redă gustul și savoarea alimentelor.

Protejează dinții naturali

Implanturile dentare protejează de la distrugere dinții învecinați și pe cei opuși.

Protejează osul

Implantul protejează osul în care este integrat pentru că osul este supus unei utilizări naturale. Un implant de calitate superioară îmbunătățește acest tip de protecție.

Inserarea unui implant

Pasul 1 – Operația de inserare

În timpul acestei operații se inserează implanturile în os, se acoperă cu șuruburi și se coase gingia deasupra lor.

Pasul 2 – Vindecarea osului

În timpul acestei faze, osul și gingia se vindecă și creează lent țesut care aderă ferm la suprafața implantului.

Pasul 3 – Refacerea gingiei

Deseori ori este necesară o intervenție suplimentară care să formeze corect gingia fixă de deasupra implantului.

Pasul 4 – Descoperirea implantului

Se descoperă implantul și se instalează un șurub de vindecare care permite conformarea corectă a gingiei în jurul lui.

Pasul 5 – Protezarea implantului

Se iau amprente și se execută în laborator coroana artificială sau proteza, care mai apoi sunt fixate de implanturi.

Factorii care afectează prețurile implanturilor dentare

Înainte de a decide cu privire la un implant dentar, determinați dacă pacientul este potrivit pentru tratament. Structura gurii – maxilarului este examinată și zonele cu dinții lipsă.

După examinare, prețurile implanturilor dentare pot fi determinate clar. Prețurile implantului variază în funcție de centrul în care va fi realizat implantul.

Turcia are un succes mare în tratamentul dentar. Prețurile implanturilor dentare sunt destul de accesibile în comparație cu alte țări.

Nu uita că un diagnostic corect poate fi pus doar de către un medic specialist, în urma unui consult și a investigațiilor adecvate.

Implant Dentar

Un implant dentar este o rădăcină artificială din titan, care se inserează în osul maxilar sau mandibular pentru a înlocui un dinte pierdut. Pe implant se poate fixa o coroană dentară, o punte sau o proteză dentară, redând astfel funcția și estetica zâmbetului.
Citește mai mult
de la 400 €
Implant dentar

Hollywood Smile

Un zâmbet strălucitor, cu dinți albi, perfect aliniați și fără spații - visul multora, realitatea vedetelor. Zâmbetul Hollywood nu mai este doar un ideal, ci o dorință accesibilă prin tehnicile moderne de estetică dentară.
Citește mai mult
de la 2000 €
Hollywood smile

Coroana E-Max

Coroana E-Max este o revoluție esteică în stomatologie. Spre deosebire de coroanele tradiționale care au un suport metalic, coroana E-max este realizată integral din ceramică presată, oferind un aspect natural incomparabil.
Citește mai mult
de la 250 €
Coroana E-Max

Fațete de zirconiu

Fațetele dentare din zirconiu sunt fabricate dintr-un material ceramic denumit oxid de zirconiu și se caracterizează prin rezistență ridicată, durabilitate crescută și un aspect natural conferit dinților.
Citește mai mult
de la 150 €
Fațete de zirconiu

Laminate dentare

Laminatele dentare, cunoscute și sub numele de fațete, sunt ca niște "cămăși" subțiri din porțelan sau compozit care se aplică pe suprafața frontală a dinților pentru a le îmbunătăți aspectul.
Citește mai mult
de la 250 €
Fațete laminate dentare

Implantul de o zi

Un implant dentar este o rădăcină artificială din titan care este introdusă chirurgical în maxilar pentru a înlocui un dinte lipsă. Implantul are rolul de a susține o coroană dentară, o punte sau o proteză dentară, oferind o soluție estetică și funcțională pentru restaurarea danturii.
Citește mai mult
de la 650 €
Implant in 24 ore

Implantul All-on-4

All-On-4 poate sau fi proteza fixa cu 4 implanturi este soluția ideală pentru a vă redobândi zâmbetul și a vă îmbunătăți calitatea vieții.
Citește mai mult
de la 3400 €
Implant stomatologic all-on-4

Albirea dinților

Această procedură, cunoscută în mod obișnuit sub denumirea de albire a dinților, implică luminarea nuanței dinților naturali ai pacientului.
Citește mai mult
de la 300 €
Albirea dintilor la stomatolog

Testimoniale

Intervenția a decurs perfect, iar rezultatul a depășit cu mult așteptările mele. Acum am o dantură perfectă, sănătoasă și estetică. Zâmbesc cu încredere și mă bucur de o calitate a vieții semnificativ îmbunătățită.

Sava înainte de implanturi dentareînainte
Sava după implanturi dentaredupă

Vreau să mulțumesc din suflet echipei Tratamente Turcia pentru profesionalismul, dedicarea și grija cu care m-au tratat. Recomand cu toată încrederea această clinică tuturor celor care doresc să obțină o dantură sănătoasă și un zâmbet perfect.

Noraînainte
Nora cu noua dantură de zirconiudupă
Albirea dintilor la stomatolog

Albirea dinților

începând de la
€ 300
Implant stomatologic all-on-4

Implantul All-on-4

începând de la
€ 3400
Implant in 24 ore

Implantul de o zi

începând de la
€ 650
Fațete laminate dentare

Laminate dentare

începând de la
€ 250
Fațete de zirconiu

Fațete de zirconiu

începând de la
€ 150
Coroana E-Max

Coroana E-Max

începând de la
€ 250
Hollywood smile

Hollywood Smile

începând de la
€ 2000
Implant dentar

Implant Dentar

începând de la
€ 400

  De ce să alegi Tratamente Turcia

 • Experiență personală: Am înțeles prin ce treci și suntem aici să te sprijinim cu soluții concrete și empatie.
 • Conexiuni puternice: Avem o rețea vastă de contacte în sistemul medical din Turcia, asigurându-ți acces la cele mai avansate tratamente și specialiști de renume.
 • Suport complet: Te ajutăm cu organizarea călătoriei, cazarea, transportul și toate detaliile necesare pentru o experiență medicală lipsită de griji.
 • Evaluare corectă: Facilităm obținerea unui diagnostic precis și rapid, esențial pentru identificarea soluției medicale potrivite.
 • Soluții personalizate: Te îndrumăm către clinicile și medicii care corespund nevoilor tale specifice, oferindu-ți opțiuni diverse pentru o mai bună calitate a vieții.
 • Asigurăm translator, fiind conștienți că pacienții noștri au nevoie de comunicare permanentă.
 • Echipa medicală, alcătuită din medici competenți și personal dedicat de specialitate, va fi în contact cu tine oricând ai nevoie atât înainte, cât și după intervenție, la întoarcerea în țară.

Solicită o programare

În baza consultației și analizelor fiecărui pacient, medicii noștri vor sugera varianta optimă de intervenție. Află ce tip de operație ți se potrivește.

Cere detalii despre Stomatologia Digitală

Discută gratuit cu consultanții noștri despre cum poți aplica rapid pentru un tratament stomatologic. Te contactăm noi.
Stomatologie

Descoperă excelența în îngrijirea medicală din Turcia! Suntem aici pentru tine!

Alexandra

Alexandra

Sunt Online. Sună sau scrie un mesaj

Sunt Offline. Între 9-16 ne poți contacta și telefonic. Acum poti folosi formularul din pagină sau ne poți contacta pe WhatsApp.

Alexandra
Voi prelua mesajul tău în cel mai scurt timp și împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru tine.
Alege comunicarea preferată
chat Contactează-ne