TRATAMENTE TURCIA

CALITATE MEDICALA

CEL MAI BUN CONSULTANT

IN 2023

office@tratamente-turcia.ro

+40 746 992 222

Alege Tratamente Turcia pentru o experiență medicală de neuitat, cu acces la tratamente de ultimă oră și o echipă dedicată ție!

logo Tratamente Turcia

Alege cea mai rapidă soluție medicală din Turcia

Reprezentați de medici de top, profesioniști experimentați, îți oferim servicii medicale de înaltă calitate, tratament inovativ și avansat, în spitale partenere de top.

Dedicați Pacientului,
Sănătății și Recuperării

Parteneri de incredre

Suntem atenți la cele mai stricte standarde în domeniul medical în ceea ce privește calitatea îngrijirii, siguranța și confortul pacienților. Împreună cu partenerii noștri îți oferim cele mai bune soluții medicale.

spital Liv Turcia

Interventii frecvente

Cele mai căutate intervenții medicale în Turcia

 • Transplant de rinichi

  Începănd de la € întreabă
  Când boala cronică de rinichi devine o poveste de viață, transplantul reprezintă o cale de a redescoperi bucuria și vitalitatea.
  All inclusive
  Donator de rinichi
  Transplant de organe și țesuturi
 • Operație de Varice

  Începănd de la € 6100
  Varicele reprezintă un termen generic ce se referă la dilatații ale venelor picioarelor. Acestea fac parte dintr-o clasă mai largă de afecțiuni, care poartă denumirea de boală venoasă cronică
  Standard
  Operatie de Varice
  Chirurgie vasculara
 • Coroana E-Max

  Începănd de la € 250
  Coroana E-Max este o revoluție esteică în stomatologie. Spre deosebire de coroanele tradiționale care au un suport metalic, coroana E-max este realizată integral din ceramică presată, oferind un aspect natural incomparabil.
  Standard
  Coroana E-Max
  Stomatologie
 • Implant Dentar

  Începănd de la € 400
  Un implant dentar este o rădăcină artificială din titan, care se inserează în osul maxilar sau mandibular pentru a înlocui un dinte pierdut. Pe implant se poate fixa o coroană dentară, o punte sau o proteză dentară, redând astfel funcția și estetica zâmbetului.
  Standard
  Implant dentar
  Stomatologie
 • Fertilizare in vitro

  Începănd de la € 3000
  Procesul de reproducere artificială în afara corpului femeii, în laboratorul de fertilizare, ulterior embrionul rezultat fiind transferat ulterior în uterul mamei.
  Standard
  fertilizare in vitro metoda de reproducere asistată
  Fertilizare in vitro
 • Liposucție

  Începănd de la € 2400
  Procedura chirurgicală numită liposucție sau lipoplastie folosește o tehnică de aspirație a grăsimii din zone specifice ale corpului pentru a le remodela estetic.
  All inclusive
  grăsime excesivă în zona șoldurilor
  Chirurgie estetică plastică
 • Balon Gastric

  Începănd de la € de la 2500 euro
  Balonul gastric este un dispozitiv temporar umflat în stomacul pacientului. Acesta ocupă spațiu în stomac, reducând pofta de mâncare și ajutând la controlul porțiilor. Procedura este reversibilă.
  All inclusive
  Chirurgie bariatrică
 • Gastric Bypass

  Începănd de la € de la 4000 euro
  Bypass-ul gastric este o intervenție care presupune crearea unei noi căi pentru alimente să treacă pe lângă o parte a stomacului și a intestinului subțire. Aceasta reduce absorția caloriilor și nutrienților și poate ajuta la pierderea rapidă în greutate.
  All inclusive
  Chirurgie bariatrică
 • Transplant de păr

  Începănd de la € 1700
  Este o tehnică chirurgicală în care foliculii de păr noi sunt implantați dintr-o zonă rezistentă la căderea părului în alta cu calviție sau subțiere a părului.
  All inclusive
  transplant de păr in Turcia
  Chirurgie estetică plastică, Transplant de organe și țesuturi
Sava după implanturi dentare
După
Sava înainte de implanturi dentare
Inainte

Implant Dentar

“Intervenția a decurs perfect, iar rezultatul a depășit cu mult așteptările mele. Acum am o dantură perfectă, sănătoasă și estetică. Zâmbesc cu încredere și mă bucur de o calitate a vieții semnificativ îmbunătățită.”

Nora cu noua dantură de zirconiu
După
Nora
Inainte

Implant Dentar

“Vreau să mulțumesc din suflet echipei Tratamente Turcia pentru profesionalismul, dedicarea și grija cu care m-au tratat. Recomand cu toată încrederea această clinică tuturor celor care doresc să obțină o dantură sănătoasă și un zâmbet perfect.”

Cristina după rinoplastie
După
Cristina înainte de rinoplastie
Inainte

Cristina

Rinoplastie

“Această operație mi-a schimbat viața. Mă simt cu totul o altă persoană. Nu puteam face o alegere mai bună!”

Florin după gastric sleeve
După
Florin înainte de gastric sleeve
Inainte

Florin

Gastric Sleeve

“Am așteptat să renasc acum, la 40 ani, când puteam să o fac la 20 de ani. Am stat 20 ani la 130 kg în loc să fiu ca acum, la 79 kg. Operația nu a fost doar benefică, ci cel mai bun lucru din viața mea.”

Daniela după gastric sleeve
După
Daniela înainte de gastric sleeve
Inainte

Daniela

Gastric Sleeve

“Prietenii și familia mea spun că am luat cea mai bună decizie. Cu siguranță, aș recomanda operația de micșorare de stomac unui prieten deoarece a avut rezultate extraordinare, iar serviciile au fost foarte bune.”

Alina după gastric sleeve
După
Alina înainte de gastric sleeve
Inainte

Alina

Gastric Sleeve

“Înainte de operație aveam 98 kg. În 8 luni, am ajuns la 60 kg. Această intervenție a fost benefică pentru că, pe lângă îmbunătățirile fizice, mi-a adus și mai multă încredere în mine. M-a făcut să mă iubesc mai mult!”

Claudia după rinoplastie
După
Caludia înainte de rinoplastie
Inainte

Claudia

Rinoplastie

“A fost o experiență mai mult decât plăcută și mă bucur nespus de mult că am luat această decizie!
Recomand cu mare drag! Pozele vorbesc de la sine.”

Florin după rinoplastie
După
Florin înainte de rinoplastie
Inainte

Florin

Rinoplastie

“Mulțumesc Tratamente Turcia pentru toată implicarea și domnului doctor pentru ceea ce a realizat.
Sunteți niște oameni de milioane!”

Simina după rinoplastie
După
Simina înainte de Rinoplastie
Inainte

Simina

Rinoplastie

“Atunci când te operezi, faci o schimbare pe care o vei avea o viață întreagă. După 23 ani în care am fost complexată, în sfârșit, mă privesc în oglindă și mă simt frumoasă. Sunt recunoscătoare echipei Tratamente Turcia că au avut toată grija!”

Spitale noi

cu aparatură de ultimă generație

Rezerve spațioase

însoțitor fără costuri suplimentare

Confort

all inclusive

  De ce să alegi Tratamente Turcia

 • Abordare personalizată, adaptată la nevoi diferite și unice pentru fiecare pacient.
 • Suntem asociați cu cele mai bune spitale din Turcia, cu experiență îndelungată.
 • Intervențiile medicale sunt realizate în centre dedicate.
 • Împreună cu partenerii noștri am creat un întreg program dedicat pacienților menit să satisfacă toate exigențele.
 • Asigurăm translator română-turcă pentru o comunicare permanentă.
 • Echipa medicală este alcătuită din medici competenți și personal dedicat de specialitate care va fi în contact cu tine oricând ai nevoie atât înainte, cât și după operație, în perioada de monitorizare, pe termen lung.
facebook
recommends

Recomand cu drag și încredere serviciile de înaltă calitate, empatia și profesionalismul întregii echipe conduse de Dr. Murat și soția sa, Andreea, care au creat și dezvoltat proiectul Tratamente Turcia! Ne-ați recomandat Medical Park, unde cu ajutorul vostru, la sfârșitul anului 2021, mama mea a ajuns cu o ambulanță privată, nefiind transportabilă cu avionul (mulțumim cadrelor medicale și șoferilor care au insotit-o) și unde a fost tratata exemplar de medici foarte bine pregătiți și oameni extraordinari. Planul a fost bine stabilit de la început, oferta promptă și grija pentru mama și familia noastră am simtit-o chiar și post operator. Pentru toate acestea vă mulțumesc din tot sufletul în numele întregii mele familii! Cu voi ne-am simțit în siguranță!!

facebook
recommends

Recomand din tot sufletul Tratamente Turcia! Andreea Taşar a fost de mare ajutor in orice situatie atat inainte de operatie cat si dupa, indiferent de zi sau de ora. Servicii medicale si consultanta de exceptie. Mii de multumiri Andreei si domnului doctor Atahan Agrili pentru toate serviciile oferite! #septorhinoplasty

facebook
recommends

Recomand cu toată încrederea atat spitalul cât și personalul spitalului hotelului taxiul traducatori doamnei Andreea doctorilor etc au fost primitori și foarte profesionali 😘😘😘 Sânt operata de 3 luni am slăbit 28kg 😍😍😍MULTUMESC 😘😘😘

facebook
recommends

Recomand cu toata încredere Medical Parck deoarece sunt foarte multumita de serviciilor acestei echipe fenomenala din orice punct de vedere apelati cu incredere la aceasta clinica si veti fi foarte multumiti ❤️❤️👏👏👏

facebook
recommends

Multumesc Dna Andreea si Dna Narcisa pt colaborarea frumoasă. Multumesc Spitalului Medical Park si asistentelor pt tot sprijinul si sa nu il uitam de Dl Doctor Mustafa Atabey . Va multumesc din suflet tuturor❤❤

facebook
recommends

Totul a fost exact ca in contract! Desi am fost spitalizata mai multe zile nu am platit nimic suplimentar! Spitalul foarte curat, personalul spitalului receptiv la doleantele mele, dr. turc exceptional, suport in Romania post operatie!

Informații utile

Dorim să îți aducem cele mai noi informații medicale despre intervenții chirurgicale specifice serviciilor oferite de noi în cele mai bune spitalele din Turcia

Descoperă excelența în îngrijirea medicală din Turcia! Suntem aici pentru tine!

Alexandra

Alexandra

Sunt Online. Sună sau scrie un mesaj

Sunt Offline. Între 9-16 ne poți contacta și telefonic. Acum poti folosi formularul din pagină sau ne poți contacta pe WhatsApp.

Alexandra
Voi prelua mesajul tău în cel mai scurt timp și împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru tine.
Alege comunicarea preferată
chat Contactează-ne