BLOG


fistula-anala.jpg
09/feb./2022

Fistula anală este o boală inflamatorie în care se formează canale dureroase, anormale, între pielea din jurul anusului și structuri mai profunde, cum ar fi rectul. Prin aceste tracturi se scurg secreții uleioase, puroi sau sânge, care provoacă inflamații și infecții. Deși zona rectală este o zonă mică a corpului nostru, ea îndeplinește funcții foarte importante pentru întregul organism.


unhappy-man-suffering-depression-touching-head-sit-2021-08-29-12-12-05-utc-1200x783.jpg
25/ian./2022

Boala provocată de hemoroizi este o boală rectală care apare în regiunea anală, care este situată la ieșirea din intestinul gros. Hemoroizii reprezintă vene varicoase (inflamate sau dilatate) localizate în interiorul anusului (hemoroizii interni) sau în exteriorul anusului (hemoroizii externi). Boala hemoroizilor, care este foarte frecventă în societate, afectează atât femeile cât și bărbații, indiferent de vârstă.


Gallbladder-Disease-Image.jpg
26/iul./2021

Vezica biliară este un organ mic situat sub ficat, care stochează bila și o eliberează în intestinul subțire în timpul digestiei. Bila este un lichid gălbui produs de ficat ce ajută corpul să descompună grăsimile și să scape de deșeuri. Acest articol analizează calculii biliari, colecistita și alte tipuri de boli ale vezicii biliare și descrie cum să recunoaștem aceste probleme și ce tratamente sunt disponibile.


stent-coronary-32twq1xegnjvm9dj9x9pts@2x.jpg
20/apr./2021

Obstrucțiile maligne ale esofagului sunt o patologie frecventă, iar cancerul esofagului şi al joncțiunii esocardiale reprezintă o patologie cu un volum numeric în creștere. Stentarea esofagului este o tehnică eficientă de tratare a acestor probleme. Obstrucția tubului digestiv superior este o condiție medicală de urgență, ce impune măsuri rapide de refacere a permeabilității lumenului digestiv.


logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021