TRATAMENTE TURCIA

CALITATE MEDICALA

CEL MAI BUN CONSULTANT

IN 2023

office@tratamente-turcia.ro

+40 746 992 222

Alege Tratamente Turcia pentru o experiență medicală de neuitat, cu acces la tratamente de ultimă oră și o echipă dedicată ție!

logo Tratamente Turcia
Chirurgie bariatrică, Informații utile

Gastric Sleeve și Ziua Mondială a Diabetului

Stop diabetului - aniversare ziua mondiala a luptei împotriva diabetului

În fiecare an, Ziua Mondială a Diabetului aduce în prim-plan oportunitatea de a conștientiza și de a lupta împotriva unei boli care afectează milioane de oameni din întreaga lume. Anul acesta, tema “Femeile și diabetul – dreptul nostru la un viitor sănătos” ne amintește că bătălia împotriva diabetului nu este doar o luptă medicală, ci și o luptă pentru drepturile și accesul la sănătate pentru fiecare femeie.

Despre Diabet și prevalența sa îngrijorătoare

Diabetul este o boală metabolică complexă, care afectează pancreasul și capacitatea acestuia de a produce sau utiliza corect insulină. Într-o lume în care peste 380 de milioane de oameni suferă de diabet, iar estimările arată că acest număr va crește la peste 590 de milioane până în 2035, este evident că este nevoie de acțiune și informare.

În țara noastră, prevalența diabetului zaharat se ridică la aproape 8%, iar impactul asupra sănătății publice este semnificativ. Ziua Mondială a Diabetului este un moment crucial pentru a ne concentra asupra educației, informării și prevenirii acestei boli, și pentru a oferi soluții eficiente pentru cei afectați.

Gastric Sleeve ca soluție în lupta împotriva diabetului

Un aspect important în gestionarea diabetului, în special atunci când este asociat cu obezitatea, este abordarea eficientă a pierderii în greutate. Una dintre soluțiile medicale moderne pentru această problemă este intervenția chirurgicală cunoscută sub numele de “gastric sleeve” sau micșorarea stomacului.

Ce înseamnă Gastric Sleeve și cum ajută în managementul diabetului

Gastric sleeve este o procedură chirurgicală în care stomacul este redus la o formă tubulară, reducând astfel capacitatea acestuia și, implicit, aportul alimentar. Această intervenție nu doar ajută la pierderea în greutate, dar a demonstrat, de asemenea, îmbunătățiri semnificative în controlul glicemiei și reducerea riscului de complicații asociate diabetului.

Iluminăm împreună în albastru – simbolul luptei împotriva diabetului

În această Zi Mondială a Diabetului, ne alăturăm campaniei de conștientizare iluminând în albastru și susținem dreptul la un viitor sănătos pentru fiecare femeie. Iluminarea în albastru a clădirilor reprezintă un simbol puternic al solidarității noastre în lupta împotriva diabetului.

Transformarea pentru un Viitor Sănătos

În contextul evenimentului organizat de Federația Internațională de Diabet, avem o oportunitate unică de a împărtăși informații și de a sprijini femeile care trăiesc cu diabet. Gastric sleeve se conturează ca o soluție promițătoare, oferind nu doar transformare fizică, ci și îmbunătățirea calității vieții pentru cei afectați.

În această Zi Mondială a Diabetului, echipa Tratamente Turcia își unește eforturile pentru a educa, informa și încuraja transformarea către un viitor sănătos pentru toți cei afectați de această boală complexă.

Întreabă specialistul

Discută gratuit cu consultanții noștri despre orice problemă medicală. Te contactăm noi.
Sidebar Intreaba Specialistul

Descoperă excelența în îngrijirea medicală din Turcia! Suntem aici pentru tine!

Alexandra

Alexandra

Sunt Online. Sună sau scrie un mesaj

Sunt Offline. Între 9-16 ne poți contacta și telefonic. Acum poti folosi formularul din pagină sau ne poți contacta pe WhatsApp.

Alexandra
Voi prelua mesajul tău în cel mai scurt timp și împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru tine.
Alege comunicarea preferată
chat Contactează-ne