Florin Văduva, pacientul nostru, după operația de rinoplastie: “Sunt foarte mulțumit și recomand cu încredere tratamente-turcia.ro” – VIDEO

15 septembrie 2022 Scris de Dr. Murat Gulseven
Screenshot_2-1200x719.png

Profesorul doctor Sahin Ulu conduce, de cinci ani, Departamentul ORL din cadrul Medical Park din Istanbul. Vasta experiență pe care acesta o are în efectuarea operațiilor de remodelare a nasului este combinată cu grija deosebită pe care dr. Sahin o acordă tuturor pacienților, în egală măsură.

Unul dintre pacienții care confirmă aceste lucruri, profesionalismul și grija dr. Sahin Ulu, este Florin Văduva.

Florin a ajuns în Turcia prin intermediul nostru, a fost preluat de echipa Medical Park și apoi operat de dr. Sahin Ulu.

Acesta a transmis un mesaj de mulțumire întregii echipe care a contribuit la tot ce a fost necesar pentru ca această experiență să fie una plăcută și de succes.

“Mă numesc Văduva Florin Petrișor și am venit în Turcia pentru a face o operație de rinoplastie. M-a operat doctorul Sahin Ulu. Sunt foarte recunoscător dânsului și întregii echipe. Mulțumesc din suflet tuturor pentru tot ceea ce fac pentru noi. Sunt foarte mulțumit și recomand cu încredere tratamente-turcia.ro.De când am ajuns aici s-au ocupat excelent de mine! Mulțumesc din suflet!”.

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021