Fejes Claudia, pacienta tratamente-turcia.ro, despre operația de rinoplastie: “Totul a decurs foarte foarte bine!” – VIDEO

22 septembrie 2022 Scris de Dr. Murat Gulseven
Screenshot_13-1.png

Doctorul Sahin Ulu, cel care conduce, de cinci ani, Departamentul de Orl din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, spunea în cadrul emisiunii Sănătate fără frontiere, că este important să apelezi la cei mai buni atunci când vine vorba despre rinoplastie.

Asta a făcut și Claudia Fejes, care a apelat la www.tratamente-turcia.ro pentru o operație la nas și căreia îi mulțumim pentru încrederea pe care ne-a acordat-o:

“Sunt foarte mulțumită de cum m-au primit aici. Traducătorul din Turcia s-a ocupat foarte mult de noi și datorită lui totul a fost mult mai ușor aici. Doctorul și-a făcut treaba, totul a  decurs foarte bine și sunt foarte foarte mulțumită și îl recomand cu mare plăcere dr. Sahin Ulu. Cine vrea să vină la dânsul să vină cu încredere pentru că își face treaba foarte foarte bine”.

Mai mult, Claudia a fost impresionată de atenția și grija cu care a fost primită și la cazare: “Am fost cazați la un hotel de 5 stele, ne-au primit foarte bine și totul a fost foarte foarte în regulă”.

Pentru a obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de top din Turcia, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro sau contactați consultanții noștri pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021