Chirurgie estetică plastică

Efectele rinoplastiei se văd o viață

Cât costă Rinoplastia Primară prin Tratamente Turcia?

Prețul pentru operația de rinoplastie începe de la
€ 3000
All inclusive
reprezentare grafică intervenție de rinoplastie

Profesorul doctor Șahin Ulu este medic în Departamentul de Otorinolaringologie din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, una dintre cele mai apreciate clinici de profil din Turcia.

Specialistul în rinoplastie a explicat pas cu pas, ce presupune o astfel de intervenție. Rinoplastia este acea intervenție chirurgicală de remodelare a nasului, cu beneficii pe două planuri: perspectiva estetică și cea funcțională.

Dincolo de  schimbarea radicală din punct de vedere al fizionomiei, rinoplastia înseamnă și îmbunătățirea funcției nazale după un episod traumatic, ori o afecțiune care generează probleme de respirație, lucru care diminuează calitatea vieții unei persoane.

Deși este o intervenție invazivă, ea are ca principale avantaje conturarea unei armonii desăvârșite din punct de vedere al fizionomiei, dar și rezolvarea unor probleme de natură respiratorie, cauzate de deformări ale nasului.

„Poți scăpa de complexele care te-au urmărit o viață întreagă, dar și să-ți rezolvi probleme grave de sănătate, printr-o singură operație ce redă nasului proporțiile corecte, naturale”, spune profesorul doctor Șahin Ulu.

În interviul acordat, Șahin Ulu a vorbit despre tehnicile de vârf folosite pentru intervenția de rinoplastie în clinica pe care o conduce. De asemenea, profesorul doctor ne spune în ce situații recomandă o astfel de operație, care sunt oportunitățile de care pacientul se bucură odată ce recurge la serviciile medicale ale clinicii din Turcia.

Veți afla în cât timp se produce recuperarea integrală după o astfel de intervenție la nivelul nasului, precum și alte informații utile pentru evitarea complicațiilor post-operatorii.

Este de subliniat că medicul Șahin Ulu recomandă pacienților interesați de o operație de remodelare a nasului să aleagă cu foarte mare grijă înainte de a lua decizia.

Medicul, clinica și pachetul de servicii conexe puse la dispoziția acestora, fac, într-un final, diferența între un rezultat optim și unul mediocru.

„Rinoplastia este o operație ale cărei efecte sunt vizibile pe viață. De aceea este bine ca pacientul să se informeze și să se lase doar pe mâna celor mai buni!”, a precizat specialistul din Departamentul ORL din cadrul Medical Park Goztepe Hospital, Șahin Ulu.

Nu uita că un diagnostic corect poate fi pus doar de către un medic specialist, în urma unui consult și a investigațiilor adecvate. 

  De ce să alegi Tratamente Turcia

 • Abordare personalizată, adaptată la nevoi diferite și unice pentru fiecare pacient.
 • Suntem asociați cu cele mai bune spitale din Turcia, cu experiență îndelungată.
 • Intervențiile medicale sunt realizate în centre dedicate.
 • Împreună cu partenerii noștri am creat un întreg program dedicat pacienților.
 • Asigurăm translator pentru o comunicare permanentă.
 • Echipa medicală este alcătuită din medici competenți și personal dedicat de specialitate care va fi în contact cu tine oricând ai nevoie atât înainte, cât și după operație, în perioada de monitorizare, pe termen lung.

Ce conține pachetul Rinoplastie în Turcia All Inclusive

asistență juridică și de ghidaj permanentă înainte și postoperator
transferuri interne
translator română-turcă
spitalizare cu 3 mese/zi
hotel 4★ cu mic dejun inclus
1 insoțitor inclus (spital/hotel)
analize și servicii preoperatorii
consult pre/post operator
intervenția chirurgicală
servicii de îngrijire medicală

Solicită o programare

În baza consultației și analizelor fiecărui pacient, medicii noștri vor sugera varianta optimă de intervenție. Află ce tip de operație ți se potrivește.

Întreabă specialistul

Discută gratuit consultanții noștri despre orice problemă medicală. Te contactăm noi.
Sidebar Intreaba Specialistul

Ia cu tine Ghidul pacientului de rinoplastie

 • Află peste 100 de sfaturi utile pentru o intervenție de succes.
 • Tot ce trebuie să știi înainte și după operația de rinoplastie.
 • Singurul ghid complet despre rinoplastia în Turcia
coperta ghicului pacientului de rinoplastie
Alexandra

Alexandra

Sunt Online. Sună sau scrie un mesaj

Sunt Offline. Între 9-16 ne poți contacta și telefonic. Acum poti folosi formularul din pagină sau ne poți contacta pe WhatsApp.

Alexandra
Voi prelua mesajul tău în cel mai scurt timp și împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru tine.
Alege comunicarea preferată
chat Contactează-ne