”Efectele rinoplastiei se văd o viață. Este important să apelezi la cei mai buni”, interviu cu medicul Șahin Ulu, Istanbul

27 februarie 2022 Scris de Dr. Murat Gulseven
TRTR-202305-04-rinoplastie.jpeg

Profesorul doctor Șahin Ulu conduce, de cinci ani, Departamentul de Otorinolaringologie din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, una dintre cele mai apreciate clinici de profil din Turcia. În cadrul emisiunii „Sănătate fără frontiere”, specialistul în rinoplastie a explicat pas cu pas, ce presupune o astfel de intervenție. Rinoplastia este acea intervenție chirurgicală de remodelare a nasului, cu beneficii pe două planuri: perspectiva estetică și cea funcțională. Dincolo de schimbarea radicală din punct de vedere al fizionomiei, rinoplastia înseamnă și îmbunătățirea funcției nazale după un episod traumatic, ori o afecțiune care generează probleme de respirație, lucru care diminuează calitatea vieții unei persoane.

Deși este o intervenție invazivă, ea are ca principale avantaje conturarea unei armonii desăvârșite din punct de vedere al fizionomiei, dar și rezolvarea unor probleme de natură respiratorie, cauzate de deformări ale nasului.

„Poți scăpa de complexele care te-au urmărit o viață întreagă, dar și să-țim rezolvi probleme grave de sănătate, printr-o singură operație ce redă nasului proporțiile corecte, naturale”, spune profesorul doctor Șahin Ulu.

În interviul acordat, Șahin Ulu a vorbit despre tehnicile de vârf folosite pentru intervenția de rinoplastie în clinica pe care o conduce. De asemenea, profesorul doctor ne spune în ce situații recomandă o astfel de operație, care sunt oportunitățile de care pacientul se bucură odată ce recurge la serviciile medicale ale clinicii din Turcia

Veți afla în cât timp se produce recuperarea integrală după o astfel de intervenție la nivelul nasului, precum și alte informații utile pentru evitarea complicațiilor post-operatorii.

Este de subliniat că medicul Șahin Ulu recomandă pacienților interesați de o operație de remodelare a nasului să aleagă cu foarte mare grijă înainte de a lua decizia.

Medicul, clinica și pachetul de servicii conexe puse la dispoziția acestora, fac, într-un final, diferența între un rezultat optim și unul mediocru.

„Rinoplastia este o operație ale cărei efecte sunt vizibile pe viață. De aceea este bine ca pacientul să se informeze și să se lase doar pe mâna celor mai buni!”, a precizat șeful Departamentului ORL din cadrul Medical Park Goztepe Hospital, Șahin Ulu.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

Interviul integral, realizat cu sprijinul www.tratamente-turcia.ro, poate fi urmărit aici:

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021