Dr. Kaan Gokcen despre operația laparoscopică a prostatei: „Oferă șansa de recuperare în 48 de ore” – VIDEO

dr-kaan-gokcen.jpg

Tratamentul chirurgical în cazul prostatei se rezolvă prin intervenție laparoscopică. O veste bună, așadar, pe care medicul turc Kaan Gocken o dă tuturor pacienților care au o astfel de afecțiune medicală.

Mai mult, spune specialistul din cadrul Medical Park Goztepe Hospital, recuperarea după o astfel de operație minim invazivă este de doar 48 de ore.

Asta înseamnă, în concluzie, o recuperare rapidă și reluarea într-un timp scurs a activităților zilnice.

Kaan Gocken este un reputat medic urolog, care activează în cadrul Medical Park Goztepe Hospital. Face parte din Asociația de Chirurgie Urologică din Istanbul, iar din 2019 este și profesor universitar la Facultatea din Medicină, departamentul Urologie, din capitala Turciei.

Are 8 ani de experiență în ceea ce privește tratarea diferitelor afecțiuni de natură urologică, fiind unul dintre cei mai bine cotați specialiști turci în domeniu.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru a obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021