Despre procedura de înghețare a embrionilor, cu medicul Aynur Erșahin din Istanbul, astăzi, de la ora 20.00, la „Sănătatea fără frontiere”

23 februarie 2022 Scris de Dr. Murat Gulseven
foto-aynur-nou.jpg

Aynur Adeviye Erșahin este conferențiar universitar doctor, absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității din Ankara. Din 2014, conduce Departamentul de Fertilizare in Vitro din cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul. Are o vastă experiență în obstetrică – ginecologie și fertilizare in vitro, fiind unul dintre medicii turci cu rezultate foarte bune în ceea ce privește reușita procedurii de fertilizare in vitro (reproducerea asistată), în cazul cuplurilor infertile.

Astăzi, de la ora 20.00, medicul Aynur Erșahin vorbește, în premieră, la emisiunea „Sănătatea fără Frontiere” despre procedura de înghețare a embrionilor, o procedură efectuată cu succes în cadrul Departamentului FIV pe care aceasta îl conduce.

Dacă sunteți interesați de aspecte ce țin de sănătate și alegerea de servicii medicale de top, în care „performanța” este cuvântul cheie, vă așteptăm la ora 20.00, la „Sănătatea fără Frontiere”.

De asemenea, dacă aveți chestiuni suplimentare de clarificat, nu uitați că mesajele dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi. Vă așteptăm să ne scrieți fie sub formă de comentarii în cadrul emisiunii, fie pe adresa de e-mail a redacției.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru a obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021