Datorită transplantului hepatic, pacientul poate duce o viață cât se poate de normală. Interviu cu medicul Deniz Balci, Istanbul

balci.jpg

Cancerul hepatic este una dintre cele mai răspândite forme de cancer, susțin medicii oncologi. Tumorile la ficat pot prezenta simptome precum dureri abdominale, piele galbenă, greață sau disfuncție hepatică. Depistat la timp, cancerul hepatic se poate trata cu ajutorul transplantului efectuat fie de la un donator viu, fie de la unul decedat.

Unul dintre cei mai buni chirurgi ai Turciei, medicul Deniz Balci, precizează că, datorită transplantului hepatic, pacientul poate duce o viață cât se poate de normală.

Important este ca, în primul an de la efectuarea intervenției chirurgicale, să țină cont de medicația recomandată, pentru a împiedica apariția infecțiilor. Tot în primul an este nevoie de o atentă monitorizare din partea echipei de specialiști, pentru ca organismul bolnavului să nu respingă organul transplantat.

„Odată  depășită cu bine această perioadă, fie că vorbim despre copii sau despre adulți, aceștia pot funcționa perfect normal. Transplantul de ficat, oferă cea mai bună șansă pentru vindecarea cancerului hepatic. Dacă tot cancerul identificat este îndepărtat cu succes, pacientul are cea mai bună perspectivă de vindecare”, spune medicul Deniz Balci

Invitat în emisiunea „Sănătate fără frontiere”, profesorul doctor Balci a mai explicat că, deși este o boală extrem de agresivă și perfidă, cancerul de ficat se poate trata.

Depistarea primelor semne și prezentarea la medic susțin diagnosticarea precoce, creșterea eficienței tratamentului și a șanselor de vindecare.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

Înregistrarea integrală a emisiunii poate fi urmărită aici:

 

 

 

 

 

 

 

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021