Cu toate că pare de necrezut, bărbații pot și ei să fie afectați de cancerul mamar – VIDEO

9 septembrie 2022 Scris de Dr. Murat Gulseven
didem-can.jpg

Deși, într-o proporție covârșitoare, boala face ravagii în rândul femeilor, într-un procent de 1% ea poate apărea și la persoane de gen masculin. Prevenția este cuvântul cheie atunci când vorbim despre tratarea cu succes a cancerului mamar.  

Medicul Didem Can Trabulus, specialist oncolog, explică faptul că acest tip de cancer este mult mai răspândit în rândul persoanelor cu pielea albă și a celor trecute de vârsta de 50 de ani.

Alăptatul, spune medicul turc, este un mijloc foarte bun de prevenție atunci când vorbim despre cancerul mamar. Cu cât mai mult timp o femeie își hrănește la sân bebelușul, cu atât mai mici sunt șansele ca ea să dezvolte cancer la sân.

Didem Can Trabulus este chirurg generalist și chirurg mamar în cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul. Medicul turc este unul dintre cei mai experimentați medici, specializați în tratarea acestei afecțiuni oncologice.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de whatsapp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021