BLOG


ayse-.jpg
22/iul./2022

Operația de rinoplastie sau remodelare a nasului este o intervenție adaptată fiecărei persoane în parte, susține specialistul turc, Ayse Adin Selcuk. Poate fi o procedură de corectare a unor defecte anatomice sau poate îndrepta o anumită problemă de sănătate, cum ar fi cea respiratorie. Ideea de bază este aceea că efectele intervenției chirurgicale rămân pe viață.


Screenshot_16.png
14/iul./2022

Rinoplastia sau rinocorecția reprezintă intervenția chirurgicală și estetică a nasului, scopul fiind acela de modificare a formei și structurii acestuia. Scopul acestei operații constă în obținerea unui nas cu  aspect natural, care să fie în  armonie cu trăsăturile feței, dar și si cu personalitatea pacientului.


abdomino-copy.jpg
08/iul./2022

După o transformare majoră a corpului, fie că vorbim despre o naștere sau despre o pierdere mare în greutate, organismul nu are capacitatea să se refacă în totalitate, rămânând, astfel, cu “urme” vizibile.

Operația estetică redă încrederea de sine pacientului, dar și tonicitatea corpului, prin refacerea sânilor sau eliminarea depozitelor adipoase.…


turhan-san-1.jpg
24/iun./2022

Rinoplastia este acea intervenție de chirurgie estetică ce urmărește corectarea formei și dimensiunii nasului. Decizia unei astfel de operații poate fi de natură estetică sau medicală  și este menită să restabilească echilibrul fizionomiei unei persoane.

Profesorul doctor Turhan San, unul dintre specialiștii de top ai Medical Park Goztepe Hospitals, a vorbit, în exclusivitate, la „Sănătate fără frontiere”, despre operația de rinoplastie, beneficiile acesteia, riscuri, dar și mituri legate de o astfel de intervenție.…


turhan-san.jpg
20/iun./2022

Rinoplastia sau rinocorecția reprezintă intervenția chirurgicală și estetică a nasului, scopul fiind acela de modificare a formei și structurii acestuia. Scopul acestei operații constă în obținerea unui nas cu  aspect natural, care să fie în  armonie cu trăsăturile feței, dar și si cu personalitatea pacientului.


rinoplastie-turcia.jpeg
29/apr./2022

Doi medici de top din Turcia, au fost prezenți în cadrul emisiunii „Sănătate fără frontiere” pentru a vorbi despre rinoplastie publicului din România. Cei doi au explicat cât de utilă este și de ce este necesară această intervenție chirurgicală de corecție a nasului.

Ulaș Bali, chirurg plastician și Hasan Zafer Hircin, medic ORL au la activ zeci de mii de operații de reconstrucție nazală, fiind unii dintre cei mai cunoscuți medici din Turcia, Europa și Asia.…


operatia-de-rinoplastie-explicata-de-doi-medici-renumiti-din-turcia.jpeg
25/apr./2022

Rinoplastia este acea intervenție chirurgicală prin care se remodelează aspectul nasului, pentru ca acesta să fie în armonie cu celelalte trăsături ale feței. Operația are un dublu beneficiu: estetic, pentru că îmbunătățește felul în care arată nasul, dar și funcțional, întrucât sunt corectate anumite probleme care afectează sănătatea pacientului.


implant-mamar-tr.jpg
25/mart./2022

Medicul Mustafa Bahadir Dikici este specialist în chirurgie plastică și reconstructivă, în cadrul Medar Hastanesi Gebze. În cadrul emisiunii „Sănătatea fără frontiere”, acesta a explicat când și cui îi este recomandată operația de mărire a sânilor. De asemenea, medicul a explicat în ce constă procedura, dar și cât de important este ca implanturile folosite să fie unele de foarte bună calitate.


Dr-Mustafa-Bahadir-Dikici.jpg
23/mart./2022

Augmentarea mamară este termenul medical folosit pentru mărirea sânilor. Femeile aleg acest gen de intervenție din dorința de a avea un bust mai mare, mai ferm și a se simți mai bine în pielea lor. O altă cauză pentru care o femeie recurge la reconstrucția mamară este aceea că a suferit o operație de mastectomie.

Mustafa Bahadir Dikici, medic specialist în chirurgie plastică și reconstructivă în cadrul Medical Park Goztepe Hospital din Istanbul, este unul dintre medicii de top din Turcia, specializați pe astfel de intervenții.…


logo-tratamente_nou_mic-2

ADRESĂ:  Strada Ion Maiorescu, nr. 2, Bl. 33, Ploiești, Prahova, România

EMAIL:  office@tratamente-turcia.ro

TELEFON: 0746 99 22 22

PROGRAM: Non-stop

ASISTENȚĂ TEHNICĂ: 0733 615 328

© Tratamente în Turcia - 2021