Chirurgie plastică estetică

Chirurgia estetică este la cel mai înalt nivel în spitalele din Turcia

Chirurgia plastică este o specialitate chirurgicală care presupune reconstrucția sau modificarea aspectului sau a formei unei părți a corpului.

Chirurgia estetică

chirurgie estetică in Turcia
Chirurgia estetică este o chirurgie înalt specializată, ce se adresează atât femeilor, cât și bărbaților. Necesitatea unei chirurgii corectoare este frecventă și, de cele mai multe ori, justificată din punct de vedere morfologic. Intervențiile estetice solicită chirurgului nu numai cunoștințe medicale, ci și o înțelegere particulară a personalității pacientului, deoarece în spatele acestei solicitări se află conceptul de "frumusețe".
Chirurgia estetică, adesea numită și „chirurgia cosmetică”, este în principal schimbarea aspectului la alegerea individului. Spre deosebire de majoritatea specialităților chirurgicale care sunt definite de o zonă anatomică, chirurgia plastică este definită prin tehnicile chirurgicale care sunt realizate.
Corecția chirurgicală, atunci când este bine indicată, practicată și urmărită, aduce, în majoritatea cazurilor, o senzatie de bunăstare, care poate merge de la simpla plăcere, până la transformarea radicală a unui individ.

Suntem experți în proceduri estetice

Rinoplastie primară

Rinoplastia este o procedură estetică menită să îmbunătățească aspectul nasului prin modificarea nărilor sau eliminarea unei denivelări de punte.
Pachet All Inclusive
de la 2700 €
rinoplastie în turcia

Implant mamar

Mărirea sânilor este intervenția la care apelează femeile care vor să-și îmbunătățească aspectul sânilor cu un aspect ferm și tonifiat.
Pachet All Inclusive
de la 3600 €
implant mamar in Turcia

Transplant de păr

Este o tehnică chirurgicală în care foliculii de păr noi sunt implantați dintr-o zonă rezistentă la căderea părului în alta cu calviție sau subțiere a părului.
Pachet All Inclusive
de la 1500 €
transplant de păr in Turcia

Abdominoplastie

Operația de abdominoplastie este potrivită pentru pacienții care doresc să elimine excesul de piele ca urmare a sarcinii sau scăderii în greutate.
Pachet All Inclusive
de la 3500 €
abdominoplastie in Turcia

Liposucție

Procedura chirurgicală numită liposucție sau lipoplastie folosește o tehnică de aspirație a grăsimii din zone specifice ale corpului pentru a le remodela estetic.
Pachet All Inclusive
de la 1500 €
liposucție in Turcia

Chirurgia plastică reconstructivă

chirurgie plastică reconstructivă
Chirurgia plastică reconstructivă se referă la refacerea funcției și a aspectului corpului uman după o boală sau un accident.
Chirurgia reconstructivă este provocatoare deoarece prin aceasta se încearcă reconstruirea unei părți a corpului sau a unei funcții deteriorate sau absente. Tehnicile folosite au complexități diferite și încearcă să reconstituie naturalul, folosind metode omenești.
Avantajele și dezavantajele folosirii uneia sau alteia dintre tehnici va fi discutată cu chirurgul plastic la consultațiile preoperatorii, iar succesul rezultatului va depinde de corectitudinea tehnicii folosite, de experiențele individuale ale pacientului.
Microchirurgia le permite chirurgilor să utilizeze microscoape de funcționare speciale pentru a apropia degetele amputate sau a transplanta secțiuni mari de țesut, mușchi sau os dintr-o parte a corpului în alta.

    De ce să alegi Tratamente Turcia

  • Abordare personalizată, adaptată la nevoi diferite și unice pentru fiecare pacient.
  • Suntem asociați cu cele mai bune spitale din Turcia, cu experiență îndelungată.
  • Intervențiile medicale sunt realizate în centre dedicate.
  • Împreună cu partenerii noștri am creat un întreg program dedicat pacienților care apelează la Chirurgie plastică estetică.
  • Asigurăm translator pentru o comunicare permanentă.
  • Echipa medicală este alcătuită din medici competenți și personal dedicat de specialitate care va fi în contact cu tine oricând ai nevoie atât înainte, cât și după operație, în perioada de monitorizare, pe termen lung.

Solicită o programare

În baza consultației și analizelor fiecărui pacient, medicii noștri vor sugera varianta optimă de intervenție. Află ce tip de operație ți se potrivește.

Întreabă specialistul

Discută gratuit consultanții noștri despre orice problemă medicală. Te contactăm noi.
Sidebar Intreaba Specialistul
Alexandra

Alexandra

Sunt Online. Sună sau scrie un mesaj

Sunt Offline. Între 9-16 ne poți contacta și telefonic. Acum poti folosi formularul din pagină sau ne poți contacta pe WhatsApp.

Alexandra
Voi prelua mesajul tău în cel mai scurt timp și împreună vom găsi cea mai potrivită soluție pentru tine.
Alege comunicarea preferată
chat Contactează-ne