Chirurgia estetică postnatală nu este un moft, ci o necesitate. Interviu cu prof. dr Cem Oz, Istanbul

cem-oz-1200x709.jpg

Operația estetică postnatală redă femeii încrederea, dar și tonicitatea corpului, prin refacerea sânilor sau eliminarea depozitelor adipoase din zona abdomenului. Un bun chirurg plastician va colabora cu proaspăta mămică în vederea efectuării cu succes a procedurii de reconturare corporală după sarcină.

Profesorul doctor Cem Oz face parte din elita medicilor chirurgi plasticieni din cadrul Medical Park Goztepe Hospital, Istanbul.

„Sunt diverse tipuri de intervenții care se pot face după naștere. Lipoaspirația și abdominoplastia sunt printre cele mai uzuale. Dar și operația de ridicare a sânilor sau vaginoplastia sunt operații destul de frecvente în rândul femeilor care au adus pe lume un copil”, precizează specialistul turc.

Medicul Cem Oz explică pas cu pas când este momentul optim pentru a începe procesul de remodelare a siluetei, ce implică recuperarea postoperatorie, dar și cât timp trebuie petrecut în spital pentru operațiile estetice de după naștere.

„Una sau mai multe astfel de intervenții nu reprezintă un moft pentru o femeie, ci chiar o necesitate. Alegerea medicului potrivit este esențială pentru ca intervenția să fie una succes”, mai spune medicul specialist în chirurgie plastică.

Miercuri, de la ora 20.00, în cadrul emisiunii „Sănătate fără frontiere”, aflăm de la Cem Oz informații utile despre procedurile de remodelare a corpului și ce înseamnă exact chirurgia estetică postnatală.

Pentru noutăți din viața medicală din Turcia, dar și pentru obține oferte pentru tratamente și intervenții în spitalele și clinicile de aici, accesați site-ul www.tratamente-turcia.ro, sau contactați consultanții de aici pe numărul de WhatsApp: 0746.99.22.22.

logo-tratamente_nou_mic-2

© Tratamente în Turcia - 2021